UPDATE! Zicu a batut palma cu Petrolul: "Intelegerea este pentru un an si jumatate!" Superstitia care l-a facut sa rateze prezentarea alaturi de Mutu!

Autor: Sport.ro
Luni 13 Ianuarie 2014, 18:48

► Marti 21:45, Fulham – Norwich si miercuri 22:10, City – Blackburn! IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: FA CUP. Religia Fotbal!

UPDATE: Si Zicu confirma transferul la Petrolul si explica de ce nu a semnta azi cu ploiestenii. "Azi e 13, din acest motiv nu am semnat. Nu voi fi prezentat alaturi de Mutu, probabil se face o conferinta", a declarat Zicu pentru www.sport.ro. 

Ianis Zicu s-a inteles cu patronul ploiestenilor, Dan Capra. "Am avut o intilnire cu Ianis, ne-am inteles asupra datelor contractului, mai raman de semnat doar actele si abia atunci vom putea spune ca Zicu este jucatorul Petrolului. 


Intelegerea din acest moment este pentru un an si jumatate",
a declarat Dan Capra, potrivit Gazetei Sporturilor.


Victor Becali a anuntat ca Ianis Zicu e aproape de a semna cu Petrolul in urmatoarele ore. Daca accepta oferta, Zicu va fi prezentat alaturi de Mutu maine seara pe OZN Arena. 

"Zicu a agreat aceasta oferta, dar sa vedem maine. Azi e zi de 13, se mai gandeste. Contra il vrea pe Zicu. Coreea e totusi prea departe, ar trebui sa vina acasa, are si el 30 de ani, desi oferte ar fi destul de avantajoase prin Asia, dar distanta asta nu prea ii convine", a declarat Victor Becali la Sport.ro.

"Petrolul are fundasi laterali buni, nu sta rau nici in defensiva, nici in ofensiva. Pentru Petrolul este foarte important returul, ce se va intampla din vara vom vedea. Mutu poate fi si o lovitura de imagine, dar poate ajuta echipa si prin valoarea lui. Mutu a venit ca sa obtina un trofeu in Romania. Mutu, daca vine cu familia, nu cred si sper ca nu vor fi probleme", a mai spus impresarul.

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies