VIDEO EXCLUSIV „Eu și Adi gândim la fel! Sunt convins că ajunge în Serie A!” Răspunsul lui Victor Angelescu în cazul interesului din Italia pentru Adrian Mutu 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 11:56
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 12:01

Adrian Mutu (44 ani) se află pe lista de interes a Salernitanei, care l-a demis recent pe Davide Nicola. 

Salernitana a rămas fără antrenor după înfrângerea cu 2-8 în fața Atalantei, iar italienii de la goal.com au scris că printre favoriții de a prelua banca tehnică se numără și Adrian Mutu, actualul antrenor de la Rapid. 

Victor Angelescu, finanțatorul de la Rapid, a vorbit la „Ora exactă în sport” despre posibilitatea plecării lui Adrian Mutu de la echipă, oferind un răspuns tranșant, spunând că stabilitatea din Giulești este un argument important ca antrenorul să rămână. 

Victor Angelescu a anunțat condițiile plecării lui Adrian Mutu 

Totodată, acționarul giuleștenilor a dezvăluit că singura modalitate prin care Adrian Mutu ar putea pleca de la Rapid ar fi dacă italienii i-ar achita clauza de reziliere. 

„Nu, nu cred că există nicio temere. Am avut discuții cu el legate de Rapid, de transferuri, de meci, în niciun caz de vreun alt club. Are clauză de reziliere, nu știu ce înseamnă considerabil, probabil că un club din Serie A poate să o plătească. În momentul de față cred că și noi și Adi gândim la fel, viitorul lui e aici. 

În momentul în care intri pe un drum și avem pe următorii 2-3 ani un plan foarte bine stabilit, eu cred că e o siguranță pentru el și pasul corect la momentul acesta, în carieră, pentru Adi. Sunt convins că va ajunge în Serie A, fără nicio problemă. Dar cred că trebuie să facă pașii corecți, cred că și el știe. Asta dacă a scris presa din Italia, nu înseamnă 100% că e și adevărat.

Când e vorba de o clauză de reziliere, dacă va fi interes și există cu adevărat, e foarte simplu să se rezolve, se plătește clauza și poate pleca. De asta există clauze”, a declarat Victor Angelescu la PRO Arena

Adrian Mutu, favorit să preia Salernitana!

”Potrivit informațiilor GOAL, favorit pentru banca tehnică pare a fi Adrian Mutu, fostul atacant de la Parma, Fiorentina și Juventus.

Mutu antrenează în prezent Rapid București, care este pe locul patru în liga din România, la șapte puncte distanță de liderul Farul Constanța”, notează jurnaliștii de la sursa citată.

Ar exista și alte variante pentru preluarea băncii tehnice a celor de la Salernitana: Walter Mazzarri, Eusebio Di Francesco și Leonardi Semplici, toți trei, în prezent, liberi de contract.

Dacă va prelua Salernitana, Mutu va avea ca obiectiv, cel mai probabil, salvarea de la retrogradare. Echipa este pe locul 16, cu 18 puncte, la nouă puncte distanță de Sampdoria, prima echipă din zona locurilor retrogradabile.

Anul trecut, Salernitana s-a salvat la limită de la retrogradare. Cu Radu Drăgușin în echipă, gruparea din Salerno a terminat pe ultimul loc care asigură rămânerea în Serie A, cu 31 de puncte, la un singur punct de retrogradare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!