VIDEO EXCLUSIV Dorit de FCSB, oficialii de la Ludogorets au reacționat. Ce se va întâmpla cu Dorin Rotariu din sezonul viitor 

Dorin Rotariu a fost subiectul mai multor discuții despre o posibilă revenire în România.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 12:03
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 13:07

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Cosmin Moți a vorbit despre situația lui Dorin Rotariu, cel despre care s-a speculat că ar putea ajunge în Liga 1.

Directorul sportiv de la Ludogorets a declarat că jucătorul de 26 de ani își dorește să evolueze în continuare în străinătate și că nu a existat vreo ofertă concretă din țară. 

"Nu știu de unde a apărut. Nu e nimic adevărat. Într-adevăr, Dorin o să meargă mai mult ca sigur împrumut la o echipă din străinătate, pentru un an. Suntem aproape să ne înțelegem. Dorin a renunțat la niște bani să joace în străinătate și să nu se întoarcă în România. 

În momentul de față nu e făcută nicio ofertă oficială de la un club din România. Cu mine nu a vorbit de la FCSB.  El și-ar dori să continue în străinătate. E un jucător care dacă va fi sănătos va fi util și echipei naționale. Din păcate, la noi lotul era făcut, antrenorul și-a creionat o echipă. A ajuns târziu în perioada de pregătire, nu a prins toată pregătirea, a avut COVID, ceilalți au jucat foarte bine și era foarte greu să se impună. De asta am hotărât în iarnă că e mai bine să-l lăsam altundeva, să prindă mai multe minute", a declarat Cosmin Moți la PRO ARENA

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Dorin Rotariu potrivit transfermarkt 

Dorin Rotariu mai are contract până în 2024 cu Ludogorets

Dorin Rotariu mai are contract cu Ludogorets până pe 30 iunie 2024, dar intenționează să ajungă la o echipă care-i va da șansă să joace. La Atromitos, unde a fost împrumutat la începutul anului, a evoluat în 12 partide în jumătate de sezon. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!