VIDEO EXCLUSIV „E o expunere pentru toți!” Reacție categorică a antrenorului care a câștigat titlul cu FCSB

Costel Gâlcă a vorbit la PRO ARENA, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, despre maniera în care a abordat Nicolae Dică jocul cu FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 17:50
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 17:49

FCSB a obținut un rezultat rușinos cu Silkeborg în deplasare. Roș-albaștrii au pierdut cu 0-5 și au arătat cum nu se putea mai slab, ceea ce a provocat multe reacții negative asupra jocului abordat de Nicolae Dică.

Costel Gâlcă, fost antrenor al Stelei București (n.r. actuala FCSB), care a câștigat titlul, Cupa României și Cupa Ligii în sezonul 2014/15, a pus la colț modul în care a pregătit Dică jocul, evidențiind faptul că ar fi trebuit să nu lase titularii acasă.

Gâșcă: „Nu au omogenitate”

„Dacă aș fi fost calificat, poate aș fi abordat un meci așa, dar dacă nu, trebuie să mă duc cu cea am mai bun, e o expunere pentru toți, pentru jucători pe plan internațional, reprezinți România. Dar fiecare e cu strategia lui. 

Ține de concentrarea fiecăruia, de cum se recuperează, eu înțeleg să joci din 3 în 3 zile 3 meciuri, dar cu două, astea se pot juca. Nu e imposibil să piardă play-off-ul, cantitativ au un lot destul de numeros, dar va fi foarte greu, sunt multe echipe în fața lor, va trebui să câștige meci de meci. 

Va fi greu pentru alte echipe, pentru că cumpără foarte mulți jucători din campionatul nostru. Poate dacă îl aveau pe Cordea și pe unul în bandă, să aibă viteză, sigur le creau probleme. Nu au omogenitate ca echipă, e greu, presiunea, experiența pe plan internațional contează.”, au fost cuvintele lui Costel Gâlcă.

Silkeborg - FCSB 5-0

După această partidă, FCSB a rămas pe ultimul loc în grupe, cu un singur punct, cel mai slab atac (un gol marcat), dar și cea mai slabă apărare (opt goluri primite).

Clasamentul Grupei B: 

  1. West Ham - 9 puncte
  2. Anderlecht - 4 puncte
  3. Silkeborg - 3 puncte
  4. FCSB - 1 punct

Echipele de start:

Silkeborg: Larsen - Sonne, Salquist, Felix, Engel - Thordarson, Brink, Klynge - Jorgensen, Helenius, Kusk 

  • Rezerve: Hedvall, Andersen, Ostrom, Tengstedt, Kaalund, Dahl, Gojani, Adamsen, Oggesen, Klitten, Calisir, Busch

FCSB: Târnovanu - Boboc, Dawa, Haruț, Pantea - Dulca, Oaidă - Miculescu, Dumiter, Octavian Popescu - Rusu

  • Rezerve: Vlad - Crețu, Stoica, Bouhenna, Musi, Șerban, Radaslavescu
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies