VIDEO EXCLUSIV „E ca un pilot de Formula 1!” Un fost jucător al FCSB explică de ce a căzut atât de mult echipa lui Dică în Superliga

FCSB a ajuns până în grupele Conference League, însă în campionat lucrurile nu au mers prea bine pentru echipa lui Nicolae Dică.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 13:38
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 13:39

„Roș-albaștrii” ocupă locul 14 în clasamanetul Superligii, cu o singură victorie obținută în nouă etapă (n.r. - FCSB are două meciuri mai puțin disputate) și cinci egaluri.

„Nu te poți focaliza pe aceleași planuri cu aceeași intensitate și s-a ajuns în aceeași situație.

Anul acesta e un campionat mult mai echilibrat, mult mai multe echipe de nivel mediu de planul doi valoric care se pot bate la playoff.

Și în condițiile astea nu mai ești sigur că poți lega victorii. E ca un pilot de Formula 1 care ajunge accidental pe ultimele poziții și ar trebui să depășească tot plutonul”, a spus Narcis Răducan la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Dică, obligat să trimită pe teren prima echipă doar în Superliga

Gigi Becali vrea ca FCSB să lege victorii în etapele care vin, așa că i-a dat ordin lui Nicolae Dică să sacrifice Conference League și să folosească fotbaliștii de bază doar în Superliga.

„Nu pot să spun că nu ne mai interesează Conference League, însă eu vreau să ne concentrăm pe campionat. I-am transmis și lui Dică.

Vă spun că eu sunt optimist că vom lega 10-12 victorii și vom ajunge în playoff.

Eu zis sau e posibil să fiu optimist și subiectiv, dacă avem Compagno și Omrani în teren, Coman, Cordea, Olaru, Edjouma, cine ne poate bate? Ori sunt nebun eu? Dacă ai jucătorii ăștia în teren, nu văd cine ne poate bate. Ai jucători valoroși”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies