VIDEO EXCLUSIV „La prima critică a presei își iau bagajele și pleacă!” Un fost jucător al FCSB, reacție dură la adresa tricolorilor

Naționala României a încheiat pe ultimul loc o grupă în Liga B a Ligii națiunilor din care a mai făcut parte și Finlanda, Bosnia & Herțegovina și Muntenegru. În urma acestei contraperformanțe a retrogradat în Liga C.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 12:49
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 13:03

Narcis Răducan, fost jucător al FCSB, cu un meci la națională, a declarat că și-ar fi dorit să recunoască în jocul României „o identitate fotbalistică”.

„Eu mai degrabă aș vrea să văd o identitate fotbalistică. Să avem un spirit de joc ofensiv, să spunem la sfârșitul meciului, băi, băieții ăstia au făcut tot ce au putut ei. Au pierdut, au bătut, au făcut egal, dar nu avem ce să le reproșăm”, a spus Narcis Răducan pentru PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Narcis Răducan, contrarit de „tricolorii” care renunță la națională

„Mi-e total imposibil să înțeleg un băiat care zice că nu mai vrea să ajungă la națională. Sau la prima critică a presei își ia bagajele și pleacă.

Din păcate e greu ca o echipă formată din jucători care nu sunt titulari  sau sunt la echipe mediocre să genereze un lider. Ce lider poți să fii dacă ești rezervă la echipa de club”, a mai spus Narcis Răducan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies