VIDEO EXCLUSIV „Două palme după ceafă!” Așa a fost premiat Bic după ce a marcat golul campionatului cu FCSB! Răspuns savuros dat de Mihai Rotaru 

Mihai Rotaru a fost invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, emisiune zilnică de la 9:30 la 12:30. 
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Aprilie 2022, 12:39
Data actualizarii: Joi 07 Aprilie 2022, 12:46

În runda a treia din playoff, Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 contra FCSB-ului, chiar pe Arena Națională. Victoria oltenilor i-a apropiat pe elevii lui Laurențiu Reghecampf (46 ani) la 4 puncte de vicecampioana României. 

Cel mai frumos moment al partidei a fost eurogolul încris de Ovidiu Bic (28 ani), care l-a învins pe Ștefan Târnovanu (21 ani) cu un șut superb dintr-o bucată, expediat cu exteriorul, la colțul lung. Însă, mijlocașul Universității Craiova nu a avut parte de o primă specială după execuția magistrală contra FCSB-ului, Mihai Rotaru chiar glumind pe seama acestui subiect

Mihai Rotaru: „A fost o victorie dulce, foarte dulce!”

„Două palme după ceafă, asta a primit (n.r. - râde). I-or fi dat colegii o bere. Eu abia astăzi ajung în Craiova, nu știu ce au făcut. Am fost plecat din țară o perioadă lungă, dar m-am întors pentru meciurile echipei naționale cu Grecia, aveam foarte mulți jucători acolo: Ivan, Bancu, Mitriță, Cicâldău. Am fost și pe stadion cu FCSB, a fost o victorie dulce, foarte dulce”, a declarat Mihai Rotaru la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

În meciul următor din Liga 1, Universitatea Craiova va primi vizita CFR-ului, duminică, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro, în runda a patra din playoff. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!