„Dinamo va rămâne în șase, șapte jucători!” Semnal de alarmă tras de un fost mare dinamovist înaintea meciului cu U Cluj

Dinamo Danut Lupu U Cluj Superliga Fanii lui Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 17:53
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 17:59

„Câinii” luptă duminică seară pentru salvarea de la retrogradare.

Fostul dinamovist Dănuț Lupu nu-i prevede un viitor încurajator lui Dinamo nici în cazul în care va reuși să se salveze de la retrogradare.

Potrivit spuselor lui Lupu, Dinamo va rămâne în șapte jucători după meciul cu U Cluj și riscă să intre în faliment peste câteva luni, dacă nu se vor face reforme serioase la club.

Dănuț Lupu: „De mâine Dinamo mai are șase jucători, șapte”

„Are cineva curaj, să iasă mâine să spună: „Domnule, noi am greșit? Noi am făcut greșelile astea, nu vrem să le mai facem” - nu o să iasă niciodată nimeni.

Mă, dar cum poți să pui clauza în contract unor jucători, ca dacă retrogradează, îi lași să plece?

De Uhrin - ca să fie salvatorul lui Dinamo, cum îl numesc unii. Da, să fii salvatorul lui Dinamo, când nu antrenezi nicăieri... decât pe Dinamo...

Eu cred că diseră vor câștiga 3-0 (n.r. - dinamoviștii), problema mea cea mai mare este la anul ce vor face? OK, scapă de retrogradare, dar la anul?

De mâine Dinamo mai are șase jucători, șapte.

Eu nu văd ca acești jucători minunați ai lui Dinamo să reușească ei să plătească datoriile clubului.

Să scape de retrogradare și să intre în faliment prin octombrie - noimebrie, parcă e mai urât, nu?”, a spus Dănuț Lupu la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Dinamo își joacă viitorul duminică seară, de la ora 21:00, când o întâlnește pe U Cluj, pe stadionul din „Ștefan cel Mare”, în returul barajului pentru promovare/rămânere în Liga 1. În tur s-au impus ardelenii cu 2-0.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!