Dusan Uhrin a pus o condiție clară pentru a rămâne la Dinamo și în sezonul următor! Ce a cerut antrenorul „câinilor”

Dinamo Dusan Uhrin Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 16:26
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 16:29

Dinamo se luptă pentru a se salva de la retrogradare și are nevoie de o minune în Ștefan cel Mare pentru a întoarce rezultatul meciului tur, cu U Cluj, 0-2. 

„Câinii” au șanse mici să rămână în Liga 1 după ce U Cluj a reușit să marcheze două goluri în meciul tur, fără ca Dinamo să aibă vreo reușită. Echipa lui Dusan Uhrin trebuie să înscrie trei goluri în poarta ardelenilor și să nu încaseze niciunul pentru a se menține în prima ligă. 

Conducătorii echipei vor însă ca antrenorul să rămână pe banca tehnică, indiferent de rezultat, însă Dusan Uhrin are o condiție clară pentru a continua la Dinamo. 

Condiția pusă de Dusan Uhrin pentru a continua la Dinamo 

Tehnicianul nu ține cont de eșalonul în care va evolua echipa, însă are o altă condiție care ține să fie îndeplinită de conducere. Conform GSP, cehul vrea să aibă o stabilitate din punct de vedere financiar în sezonul următor pentru a rămâne.

Dusan Uhrin vrea ca plata salariilor să fie asigurată pentru sezonul următor, fără ca echipa să se lovească de probleme și restanțe, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți. 

Bogdan Stelea nu le dă șanse dinamoviștilor: ”Dinamo are șanse 30% să se salveze”

„Să știi că nu poți controla totul într-o confruntare. Și într-un meci obișnuit ai senzația că ești foarte bine, că te-ai antrenat fantastic, ajungi la meci și ești praf. Nu joci nimic. Ei o să fie motivați și o să-și dorească foarte mult. Presiunea e enormă. Poți să ai tu presiunea asta, să tremuri și să îți dorești foarte mult, dar trebuie să mai și poți să faci lucruri.

Trebuie să ai o anumită valoare ca să faci anumite lucruri. Și în momentele cheie în care adversarul îți oferă o breșă, o portiță, trebuie să știi să profiți de ea. Trebuie să fii pregătit. Eu spun că Dinamo are șanse 30% să se salveze, 70% să nu se salveze. La 2-0 e logic. O echipă care are un moral bun știe să profite de un avantaj de 2-0. Pentru ei poate să fie un handicap că lipsește Ely Fernandes”, a spus Bogdan Stelea, la Fotbal Club.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!