VIDEO „Dacă îți dai cu feonul sar siguranțele!” Mircea Rednic, savuros la conferință: „Alții au făcut greve, s-au dat cu capul de pereți!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Noiembrie 2023, 21:10
Data actualizarii: Joi 30 Noiembrie 2023, 21:11

UTA Arad joacă pe teren propriu meciul cu Hermannstadt din etapa cu numărul 18 din Superliga României. 

Deși este gazdă, UTA Arad nu va juca pe stadionul Francisc von Neuman duelul cu Hermannstadt din cauză că este înlocuit gazonul. Astfel, arădenii vor disputa meciul cu echipa lui Marius Măldărășanu  pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea. 

Mircea Rednic a vorbit despre situația echipei sale 

La conferința de presă premergătoare meciului din campionat, Mircea Rednic a vorbit despre condițiile de la echipă, exprimându-și nemulțumirea față de faptul că clubul nu este sprijinit mai mult. 

„Ăsta e norocul meu, când vin eu se schimbă și terenul și vestiarele. Nu se mai dă căldură, bugetul mic și... 'du-te, tată, și rezolvă'. 

Sunt greutăți și astea, dar să fie și înțelegere. Am vorbit cu domnul director, nu s-au făcut niște plăți, dar trebuie să suferim pentru asta. Ar trebui să mergem să ne dezbrăcăm acolo, dar avem doar două dușuri la vestiar, ar trebui să avem mai multă înțelegere. Echipa orașului, UTA, Bătrâna Doamnă, să nu mai fim așa orgolioși și încăpățânați. 

Nu s-a decis schimbarea gazonului din partea noastră, era util, erau bani, dar și noi suferim ca club, cheltuielile, deplasările. Nu am cerut mai mult decât minimum, orașul poate să asigure. Am ajuns în 2023 să vorbim că nu avem căldură sau dacă vrei să îți dai cu feonul sar siguranțele. Nu e totul roz și cum mi-aș dori, băieții sunt prea cuminți, alții au făcut greve, s-au dat cu capul de pereți, nu au venit la antrenamente”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!