VIDEO „Dacă ei nu știu, le voi spune eu!” Mesajul lui Adi Mutu pentru rapidiști, înaintea derbiului cu FCSB

FCSB și Rapid se întâlnesc pe Arena Națională, duminică, de la ora 21:00, într-un meci din etapa a 17-a.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Noiembrie 2022, 19:02
Data actualizarii: Sambata 05 Noiembrie 2022, 19:12

Adi Mutu și-a avertizat „elevii” că în ciuda problemelor pe care FCSB le-a întâmpinat în ultima perioadă, echipa pregătită acum de Pintilii rămâne periculoasă.

Mutu, avertisment pentru rapidiști

„Un derby rămâne un derby, nu mai e nevoie de multe cuvinte pentru a descrie dorința de a-l câștiga, indiferent de perioada în care se află una dintre echipe. Nu mai e nevoie de motivație, ar trebui și sper că jucătorii mei sunt motivați.

La nivel de experiență, jucătorii mei pot aduce un plus. La ce am văzut și la primul meci cu FCSB, cred că și ei sunt conectați. Va fi multă lume la stadion, sper să fie un spectacol frumos.

De când a reintrat Rapid în Liga 1, nu cred că a fost o diferență așa mare. Dar e primul sezon, în care noi mergem bine, iar FCSB a avut o grămadă de probleme.

Dar asta nu contează la meciul direct. Așa cum a spus și Pintilii, nu contează, într-un derby, dacă ai antrenor pe bancă. Motivație este destulă. (...)

Nu vreau discursuri motivaționale, eu cred că responsabilitatea și abordarea acestui meci trebuie să fie la cel mai înalt nivel, dar eu cred că jucătorii sunt conștienți. Dacă ei nu știu, le voi spune de rivalitatea și în seara aceasta.

Avem o responsabilitate mare și față de suporteri, și pentru că suntem într-o perioadă bună și trebuie să o consolidăm și să rămânem în spatele Farului, trebuie să ne obținem și obiectivul, deci avem multe ingrediente ca să jucăm.

E un meci special, responsabilitatea și ambiția sunt cuvintele cele mai importante”, a explicat Adrian Mutu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!