Eric de Oliveira CFR Cluj Dan Petrescu Superliga Eric de de Oliveira

„Dacă e, mă duc la atletism!” Dan Petrescu, „taxat” de Eric, pentru că ezita să-l transfere la CFR Cluj

Eric (37 de ani), fostul jucător al Gaz Metanului, a dezvăluit cum a decurs discuția dintre el și Dan Petrescu în momentul în care antrenorul l-a dorit la CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Februarie 2023, 13:50
Data actualizarii: Sambata 18 Februarie 2023, 13:58

Chemat la negocieri, Eric a avut o discuție și cu Dan Petrescu, antrenorul campioanei, care i-a transmis că este îngrijorat de faptul că nu va putea să alerge atât cât își dorește el. În replică, brazilianul i-a dat un răspuns savuros.

„De când îl ştiu eu, nu lasă de la el. Trebuie să fii exact pe muncă. Eu am auzit de la el că vrea să mă aducă de la Voluntari într-o iarnă. L-a întrebat «De ce nu mă aduci?» și a a zis «Da, dar nu sunt sigur că poţi să alergi».

  • Eric de de Oliveira

Eric: „Vrei să alerg sau vrei să joc fotbal? Că dacă e, mă duc la atletism!”

Iar eu am spus «Mister, vrei să alerg sau vrei să joc fotbal? Că dacă e, mă duc la atletism». Și am început să râdem acolo.

Acum, nu vreau să fac comparație între el şi Hagi. Dan Petrescu e pe muncă, pe forţă. Hagi e şi el pe muncă, dar şi pe talent. Trebuie să şi joci. Că dacă te duci acolo și ești paralel cu mingea, frate...

Poţi să spui că în ultimii 15 ani nu am avut la CFR un mijlocaş creativ. Hai să zicem eă Emmanule Culio era «mingicar», dar era mai mult un optar”, a spus Eric, potrivit Primasport.

Eric de Oliveira (37 ani) a fost unul dintre cei mai talentați fotbaliști străini care au trecut prin fotbalul românesc în ultimii 20 de ani.

Brazilianul este cel mai bun marcator străin all-time din Liga 1, cu 66 de reușite.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!