Dinamo csa steaua Stadionul Ghencea Superliga

„Câinii” iau cu asalt Ghencea! Câte bilete au primit dinamoviștii pentru meciul cu rivala CSA Steaua

5000 de suporteri ai echipei Dinamo vor fi așteptați pe stadionul Ghencea pentru a asista la meciul din etapa a patra a playoff-ului Ligii 2, dintre CSA Steaua și Dinamo.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 30 Martie 2023, 23:13
Data actualizarii: Joi 30 Martie 2023, 23:16

„Câinii” strigă adunarea pentru a-și susține echipa și pentru a demonstra că sunt în continuare alături de club, chiar și în momentele dificile prin care trece. 

Meciul se va juca luni, 17 aprilie, la ora 18:00, iar un bilet de intrare costă 15 lei. Suporterii lui Dinamo, învitați să trăiască „cea mai frumoasă deplasare din Liga 2” și să fie alături de echipă într-un moment crucial al sezonului.

Comunicatul „câinilor”: 5000 în Ghencea

„Nu există deplasare care să ne trezească amintiri mai plăcute decât cele de pe Ghencea. Indiferent de scor, meciurile jucate pe Ghencea începeau mereu cu cel puțin 2 săptămâni înainte de fluierul de start. Ne imaginam deja mii de câini în corteo, luând cu asalt cartierul Militari până spre cel mai ostil teritoriu din tot Bucureștiul față de câini.

Nopți petrecute la vopsit de coregrafie, măsurători, mirosuri de vopsea și alte sacrificii deveneau din ce în ce mai ușoare atunci când știam că vom fi la ei acasă, iar ei nu vor avea noroc.

Când credeam că toate astea s-au oprit și că niciun meci cu ei (oricare-ar fi) nu va mai fi la fel, iată-ne din nou pregătiți. Doar că de data asta vom fi mulți, vom fi 5000 și vom merge la ei din nou în sărbătoarea care le provoacă una dintre cele mai negre amintiri.

În a doua zi de Paște, ne vom strânge toți ca într-o mare familie și vom merge din nou la ei pentru a le aduce aminte că suntem în continuare aici, doar că pe banii noștri și pe eforturile proprii. Ne vom aminti de acel Paște din 2007 când le-am provocat o suferință de nedescris, când lumea se pregătea să ia Lumina, iar noi le-o stingeam. De data asta, ei vor avea lumina aprinsă, dar a noastră va fi mai puternică pentru că a noastră vine din eforturile pe care le-am depus din suflet și nu le-a făcut vreun minister pentru noi.

Așadar, câinilor, în a doua zi de Paște va fi despre o deplasare istorică. Avem 5000 de bilete pentru meciul din Ghencea, iar acesta se va juca la ora 18:00, luni, 17 aprilie. Un bilet costă 15 lei.

Nu există scuze pentru care să nu ne prezentăm într-un număr uriaș pentru ceea ce va fi, poate, cea mai frumoasă deplasare și cea mai frumoasă amintire din Liga 2, despre care sperăm să rămână amintire”, se arată în comunicatul transmis de dinamoviști prin intermediul rețelelor de socializare, care se termină cu un îndem la acțiune: „CU TOȚII ÎN GHENCEA!”

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!