Mihai Stoica alexandru pantea FCSB Superliga

„Bate cu putere la ușa naționalei! Nu cred că are contracandidat!” Jucătorii remarcați de Mihai Stoica după victoria cu Oțelul 

FCSB s-a impus în deplasarea cu Oțelul Galați din a treia etapă a Superligii României, scor 2-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 19:39
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 19:40

Vicecampioana României are trei victorii consecutive și ocupă primul loc în clasamentul Superligii. FCSB a câștigat datorită golurilor marcate de Octavian Popescu și Andrea Compagno și are unul dintre cele mai bune starturi de sezon din ultimii ani. 

Jucătorul propus de Mihai Stoica la naționala României 

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre jucători, analizând jocul prestat de vicecampioană la Galați. Oficialul FCSB a avut cuvinte de laudă la adresa lui Vlad Chiricheș, însă jucătorul pe care l-a remarcat a fost Alexandru Pantea, pe care îl consideră ca fiind potrivit pentru a fi convocat la naționala României. 

Totodată, Mihai Stoica a avut o reacție pozitivă și la adresa lui Andrei Cordea, care a avut o prestație mult mai bună față de precedentele.

„Chircheș e un lider. Jucătorii se bucură că îl au acolo, că au în permanență un lider cu ei. Iar după acest meci, Pantea merită o mențiune. A făcut un meci perfect. Cred că bate cu putere la ușa naționalei. Nu cred că are contracandidat pe postul de fundaș dreapta. Și a contat și revenirea lui Djokovic. Cu el în teren, crește și valoarea lui Șut. 

Și vreau să salut și revenirea cu reușite a lui Cordea. M-am temut de acest meci pentru că veneam după o deplasare obositoare, cu un orar foarte ciudat. Încă suferim la multe capitole, dar e normal. Da, Oțelul a avut două bare, dar să nu uităm că prima vine după o greșeală de arbitraj”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!