„Aș da milioane de euro!” Un patron din Superliga, dispus să arunce cu banii pentru un stadion ultramodern

Valeriu Iftimie FC Botosani Superliga Superliga
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 01 Martie 2023, 23:37
Data actualizarii: Miercuri 01 Martie 2023, 23:37

Patronul unei echipe din playout, gata să-și pună banii la bătaie pentru construcția unui stadion de ultimă generație.

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, susține că este dispus să vină cu bani din propriul buzunar pentru ca autoritățile să demareze cât mai curând contrucția unui stadion modern în oraș.

„I-am spus primarului de aici că aş face stadion cu 8.000 de locuri, frumos, cochet. Aş da milioane de euro, dar măcar o fac pentru oamenii noştri din Botoşani. Oameni care cântă, fac spectacol. 

Stadionul de acum e lăbărțat. Ăia de la peluză nu văd meciul, dacă mai sunt şi la vârsta a doua. Aşa, mai bine e acasă ca să vezi meciul. Nimeni nu înţelege. Asta mă doare pe mine. Eu tot mai sper. Aş vrea enorm să văd stadionul nou la Botoşani”, a declarat Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, la sptfm.ro.

Primarul din Botoșani a promis că va morderniza arena din oraș

Potrivit Primarului Cosmin Andrei, noua arenă va avea ”între 8 și 10.000 de locuri, toate acoperite”. În următoarea perioadă ar urma să fie puse la punct toate avizele necesare proiectului pentru stadionul din Botoșani.

„In acest moment este nevoie de avizele organelor competente asupra proiectului. In momentul in care avizele vor fi oferite proiectul va fi depus de catre Primaria Municipiului Botosani la Compania Nationala de Investitii astfel incat sa fie demarate procesele premergatoare construirii obiectivului.

Din spusele domnului primar Cosmin Andrei capacitatea noului stadion va fi undeva intre 8 si 10 mii de locuri, toate acoperite. Stadionul va avea mai multe spatii comerciale a caror utilitate va fi stabilita in viitor.

Clubul F.C. Botosani saluta cu incredere demersurile Primarului Municipiului Botosani Cosmin Andrei si este nerabdator sa-si primeasca suporterii intr-o casa noua si moderna”, au anunțat moldovenii, printr-un comunicat, în luna noiembrie a anului trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!