OFICIAL „Apelul a fost admis în totalitate!” Anunțul făcut public de Rapid București

Rapid Bucuresti Curtea de Apel Bucuresti Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 18:12
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 18:11

Giuleștenii au emis un comunicat oficial pe rețelele social media, evidențiind decizia Curții de Apel București.

Rapid a făcut public faptul că în primul dintre cele două litigii cu privire la mărcile 'Rapid', Curtea de Apel București s-a pronunțat miercuri și a admis sesizarea făcută de club.

„Apelul a fost admis în totalitate!” Anunțul făcut public de Rapid București

În acest sens, Curtea de Apel București a anulat marca 'Asociația Fotbal Club Rapid București', înregistrată în anul 2017, și a păstrat disponibilitatea restului de mărci achiziționat de 'societatea falimentară Rapid'.

„Curtea de Apel București a pronunțat astăzi soluția în primul dintre cele două litigii privind mărcile “Rapid”. 

În acest prim dosar, FC Rapid 1923 a solicitat anularea mărcii verbale “Asociația Fotbal Club Rapid București” (înregistrată în anul 2017), iar partea adversă a cerut instanței anularea mai multor mărci, constând în embleme folosite anterior de clubul nostru, UFC Rapid și Giuleștina.

Apelul FC Rapid 1923 a fost admis în totalitate, Curtea de Apel București anulând marca Asociația Fotbal Club Rapid București și păstrând valabilitatea celorlaltor mărci din portofoliul achiziționat de la societatea falimentară Rapid. 

În cel de-al doilea dosar, privind înregistrarea mărcii, constând în sigla actuală a clubului nostru, soluția urmează a fi pronunțată în zilele următoare.  

Vom reveni cu detalii, după soluționarea acestuia”, se arată în comunicatul emis de Rapid pe pagina oficială de Facebook.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!