FOTO ȘI VIDEO Cum arată Gabi Tamaș la 39 de ani: "Filmați-mă din cap până în picioare, lumea zice că sunt gras!"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 17:56
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 17:56

Ajuns la 39 de ani, Gabi Tamaș, actualul jucător al Concordiei Chiajna, spune că nu vrea să se retragă prea curând.

Sosit la Concordia Chiajna în această iarnă, experimentatul stoper a intrat în programul de pregătire al echipei conduse de Eugen Trică, iar azi a jucat într-un amical cu Progresul Spartac, pierdut de echipa sa, scor 0-1.

Cum arată Gabi Tamaș la 39 de ani: "Filmați-mă din cap până în picioare, lumea zice că sunt gras!"

Deși spune că își dorește să devină antrenor și să obțină licențele necesare, Gabi Tamaș rămâne concentrat momentan la cariera de jucător și se consideră apt din toate punctele de vedere, inclusiv fizic.

"Să mă filmați din cap până în picioare, că după aia zice lumea că sunt gras. Așa am auzit și eu. Nu știu cât voi mai juca.

Aș vrea să le fac pe toate, școala de antrenori, să iau și licențele, aș vrea să fac și un management pe fotbal. După care, mă voi lăsa și voi lua decizia corectă. Durează și licențele, așa că vreo 5-6-7 ani mai joc (n.r - râde)", a spus Gabi Tamaș, după amicalul cu Progresul Spartac din Ghencea.

Eugen Trică, antrenorul Concordiei Chiajna, are și el doar cuvinte de laudă pentru fostul internațional român: "Tamaș rezistă. Sunt foarte mulțumit de el, și la antrenamente e primul. Lucrează foarte bine. La meci l-ați văzut vioara întâi. Îmi doresc să fie sănătos. Se pare că el este liderul de care avem nevoie, pe mine mă ajută foarte mult".

  • Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Concordia Chiajna se află pe locul 9 în Liga 2, cu 23 de puncte, la trei lungimi în spatele ultimei poziții care duce în play-off, ocupată de Gloriia Buzău.
  • În prima etapă din 2023, la finalul lunii februarie, Concordia Chiajna va juca pe terenul lui Minaur Baia Mara. Ulterior, ilfovenii se vor duela cu Ripensia Timișoara și Metaloglobus.
  •  
  • 40 de ani va împlini Tamaș pe 9 noiembrie
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!