„A ajuns zero! Degeaba îl ameninți!” Verdict în cazul fotbalistului de la FCSB pe care Gigi Becali cerea zeci de milioane de euro 

Gigi Becali FCSB Octavian Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Noiembrie 2023, 11:22
Data actualizarii: Duminica 12 Noiembrie 2023, 11:23

Octavian Popescu (20 ani) nu traversează cel mai bun moment al carierei. 

Fotbalistul de la FCSB se află într-o formă slabă în acest sezon, iar acest lucru s-a văzut și în numărul de minute bifate. Octavian Popescu, în schimbul căruia Gigi Becali anunța că va cere zeci de milioane de euro, a fost dur criticat de finanțator după ultimele prestații. 

Dumitru Dragomir a vorbit despre Octavian Popescu 

Tânărul jucător are doar trei goluri și două assist-uri în 19 meciuri jucate în acest sezon, iar criticile la adresa sa nu au întârziat să apară, după multe prestații șterse. Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre situația lui Octavian Popescu și a avut un avertisment în acest sens. 

„Jucători de mare valoare sunt pe cale de dispariție, sunt puși în cap. Dintr-o viitoare mare vedetă, dintr-un mare fotbalist, Octavian Popescu a ajuns zero. Ori iubește prea mult, ori viață nesportivă, ori cu moralul este la pământ din anumite cauze și trebuie văzut acest lucru.

Degeaba îl ameninți, pe un copil nu poți să-l ții numai în amenințări. Faptul că a plâns după meci arată că din punct de vedere nervos este la pământ copilul. Orice om poate fi recuperat cu puțină îngăduință, cu răbdare, nu să dai cu biciul. Cu biciul nu faci nimic.

Faptul că Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu el nu sună bine pentru jucător, dar nici pentru Gigi. Eu mă aștept totuși ca acest copil să-și revină. N-a pus masă musculară pe el pentru că nu a fost lucrat.

E foarte ușor să-l arăți cu degetul pe unul sau să-i dai șapte la fund, problema este cum îl faci să revină cel puțin la valoarea pe care a avut-o. El acum nu mai are curajul să dribleze, nu mai susține un efort maximal, nu poate.

Este o linie roșie pe care trebuie să o depășești neapărat ca mare sportiv. El în permanență făcea și faza a doua, de pe partea lui nu se centra aproape niciodată. Acum e zero tăiat. Păcat de el, mă așteptam să spargă toate barierele.

Dacă aș fi Gigi Becali l-aș chema numai pe el la o discuție de glume să aflu tot ce e în sufletul lui și de aici aș pleca. Dar trebuie să aibă răbdare Gigi, însă cred că a ajuns la un stadiu așa de înalt încât nu mai poate coborî la nivelul nostru, al oamenilor normali”, a declarat Dumitru Dragomir conform Fanatik. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!