Wesley Lopes FC Vaslui Gigi Becali Steaua Superliga

Wesley a crezut ca nu vede bine cand a citit oferta lui Gigi pe mail: "M-a pufnit rasul. Cum ar fi ca Real sa-i ofere lui Messi salariu de 10.000 euro?"

ProSport / Wesley nu a fost niciodata aproape de Steaua. O spune chiar brazilianul. Motivul? Gigi Becali nu s-a apropiat niciodata de pretentiile atacantului de la Vaslui.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2012, 11:42
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2012, 11:44

Intr-un interviu acordat in editia tiparita de astazi a ziarului ProSport, Wesley a explicat de ce nu s-a gandit niciodata serios sa ajunga la Steaua.

Becali i-a trimis o oferta pe mail... care l-a lasat masca. Suma era extrem de mica fata de pretentiile sale.

"Gigi Becali a vorbit cu reprezentantii mei, da... Si ramane cum a zis patronul... Si Wesley nu mai vine la palat si gata. Pai sa va explic de ce. Cum se poate ca un jucator considerat cel mai bun strain din Romania de catre toata lumea sa vina la o echipa mare, cu istorie, cu bla-bla, si sa castige mai putin ca dincolo? "

"Si iar revin la ciudateniile Romaniei. Crede-ma, eram pe plaja cu baiatul meu cand mi-a zis impresarul sa ma uit pe mail, sa citesc oferta lui Gigi. Pur si simplu m-a pufnit rasul, nu mi-a venit sa cred, credeam ca e o gluma. Nu va zic cat era oferta, dar e de ras... Cum ar fi sa-l sune Real Madrid pe Messi si sa-i dea 10.000 de euro? Stiu ca eu nu am jucat la vreo echipa mare, dar cred ca am aratat tuturor ca am valoare si fara sa am nu stiu cate trofee. Si pur si simplu merit mai mult.", a spus Wesley in ProSport.

Modifică setările cookies