Walter Zenga: "Tandemul Razvan Lucescu - Borcea, va salva Dinamo"

Autor: Sport.ro
Luni 14 Ianuarie 2008, 10:03
"DUPA CE AM INCHEIAT CU DINAMO AM PLECAT LA MIAMI SI NU STIU DACA MA MAI INTORC!"

Fostul antrenor al "cainilor", Walter Zenga, a uitat de Dinamo si s-a refugiat la Miami de nu stie daca se va mai intoarce vreodata. Zenga nu poate sta departe de fotbalul romanesc, insa, si vorbeste de fosta sa echipa, Dinamo.

Ce a facut dupa despartirea de Dinamo: "Mai intai, Raluca si cu mine am plecat la cealalta casa a noastra, din Milano, apoi ne-am planuit vacanta de iarna. De pe 18 decembrie suntem la Miami. Am petrecut aici atat Craciunul, cat si Revelionul. Suntem de-atata timp in America si inca nu am decis cand ne vom intoarce acasa. Ne simtim extraordinar la Miami", a spus Zenga.

Cum vede pe Dinamo in acest moment: "Din moment ce Dinamo este pe locul sase in campionat, inseamna ca echipa are probleme... Unele raspunsuri la intrebare se pot gasi in absenta unor jucatori: Moti, adevaratul lider al echipei, si Zicu (impreuna cu Cristea, doi dintre cei mai talentati si tehnici jucatori ai Romaniei)" a precizat italianul.

Pe cine ar vrea antrenor in Stefan cel Mare: "Razvan Lucescu e un bun prieten de-al meu. In ceea ce-l priveste pe Cristi, cred ca el a negociat cu mai multi antrenori in ultimele sase luni decat in toata viata lui! Eu il consider pe Razvan unul dintre cei mai buni antrenori romani, iar pe Cristi - un dinamovist cu suflet mare", a incheiat Walter Zenga pentru EVZ.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Avertisment de la virusologi pentru românii care vor merge la terasă de la 1 iunie
BRAT