Liga 1

Walter pregateste BOMBA in Liga I: "Am discutat cu Eric, vrea sa vina la U Cluj!"

Patronul Universitatii Cluj anunta ca vrea inca o vedeta in echipa sa. Nu este vorba despre Danciulescu, despre care spune ca nu are loc la el in echipa!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Iunie 2011, 19:28
Data actualizarii: Sambata 18 Iunie 2011, 19:29

"Bajenaru a semnat cu noi, apoi a venit o oferta de la Steaua. Jucatorul a zis ca vrea acolo si am acceptat mai ales ca il doream pe Marinescu. Sunt si eu multumit, dar si jucatorii. Bajenaru a vrut la Steaua, nu sa joace la noi. Nu am luat bani pe el, nu m-a interesat asta.

Nu il vrem pe Danciulescu, avem cinci atacanti. Mi-as dori ca el sa vina la Universitatea, dar avem trei atacanti de mare perspectiva. Trebuie sa ii lasi sa joace.

Am discutat cu Eric, sa vedem ce se va intampla in urmatoarea perioada. Isi doreste sa joace la Universitatea, dar sa vedem daca gasim posibilitatea de a rezolva aceasta problema.

Mai avem timp de transferuri, nu dorim sa aducem multi jucatori, insa se mai pot intampla destule lucruri. Anul trecut am adus 17 jucatori noi, cum sa construiesti o echipa. Noi aducem 4-5 jucatori si atat!" a declarat Florian Walter la Sport.ro.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies