"Vrem o echipa de fotbal CURATA! Pot veni 10 oameni ca Becali sa investeasca!" Planul PELUZEI dupa ce Gigi a iesit din puscarie

Steaua Peluza Sud Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Aprilie 2015, 19:39
Data actualizarii: Vineri 03 Aprilie 2015, 19:43

Peluza Sud a Stelei nu a renuntat la visul de a face o echipa noua de fotbal. "Steaua" Armatei este singura pe care o vor sustine.

Peluza Sud spune ca nu va sustine FCSB si nici nu se va prezenta la meciurile echipei lui Becali. Planul lor este sa cante pentru o echipa de fotbal a armatei, cu vechea sigla.

"Jucatorii trebuie sa inteleaga, ne-ar face placere sa inteleaga, nu avem nimic cu ei, i-am apreciat cat au jucat la Steaua."

"Nu avem nimic cu ei, dar nu putem sustine echipa asta, stim ce inseamna, cum a fost preluata echipa, stim ce smecherii s-au facut si nu am acceptat niciodata. Nu putem acum sa mergem sa sustinem echipa asta care nu e Steaua."

"Jucatorii, ne pare rau ca au ajuns in situatia asta, sunt prinsi la mijloc, ne doare si pe noi ca nu mai vedem fotbal, sa-i sustinem, sa cantam, venim la alte sporturi"

"Eu cred ca ei se vor aseza la tratative, dar nu cred ca Becali va accepta conditii si nu va lasa garda jos. Ei sa faca ce vor, sa joace pe National Arena, la Buzau, atat timp cat sunt FCSB si nu Steaua, nu ne interesaza, le dorim succes, sa aiba stadionele pline."

"Ne pare rau ca nu ii sustinem in campionat si in Cupa. Pentru asta am si militat, sa ne facem o echipa curata de fotbal curata, cu toti oamenii din fotbal care sustin Steaua si toti care vor sa ajute echipa asta, pot veni 10 oameni ca Becali sa investeasca acolo."

"Echipa FCSB nu e Steaua, nu o sa-i sustinem niciodata, daca nu se vor intelege", spune Costel Carciu, membru peluza Sud, pentru Sport ProTV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!