FCSB Octavian Popescu Superliga

"Vrei să pleci în străinătate sau să câștigi titlul cu FCSB?". Răspunsul lui Octavian Popescu după victoria cu CFR Cluj

FCSB s-a impus cu 3-1 în ultimul meci din playoff, în fața celor de la CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2022, 23:52
Data actualizarii: Luni 23 Mai 2022, 00:02

La meci au asistat 8573 de spectatori. Au marcat: Oct. Popescu ’30, Şut ’64, ‘87 / Dimitrov ‘45. Jocul a fost întrerupt pentru scurt timp în primele minute, din cauza petardelor aruncate pe teren de suporteri.

Tehnicianul Dan Petrescu nu a fost pe banca echipei campioane, el spunând la conferinţa de presă dinaintea confruntării că este obosit şi nu se simte bine.

La finalul partidei, Octavian Popescu a ținut să le mulțumească fanilor pentru sprijinul pe care l-au arătat de-a lungul sezonului și a vorbit despre viitorul său la FCSB. 

"Sunt trei puncte degeaba. Dar am câștigat în fața suporterilor care sunt minunați. A ajutat la moral, dar și ca o răsplată pentru fanii noștri.

Așa a fost să fie șutul. Au devenit victima mea favorită, îi aștept și în sezonul viitor, poate într-un meci decisiv. Putea să fie și acum dacă nu erau greșeli de arbitraj. 

Mi-am propus să marchez dublul față de sezonul trecut, iar pentru sezonul viitor să fie dublu față de acest sezon. Dacă va veni o ofertă concretă, o să vedem, dar deocamdată îmi doresc să câștig titlul cu FCSB", a declarat Octavian Popescu la finalul partidei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!