"Vreau sa castigam campionatul!" Dan Petrescu a facut anuntul cel mare! Unde va antrena

"Vreau sa castigam campionatul!" Dan Petrescu a facut anuntul cel mare! Unde va antrena

Dan Petrescu vorbeste in sfarsit despre situatia sa. 

Petrescu nu mai pleaca din China si anunta ca are planuri mari. Vrea promovarea cu Ghizou la sfarsitul anului. Sezonul abia incepe in China, iar Petrescu a renuntat sa mai place la CFR. Sefii campioanei l-au vrut inainte de playoff, insa pana la urma au ramas cu Alin Minteuan.


"Voi ramane la Guizhou si in acest an si sper sa promovez echipa. Acum stiu mai multe despre jucatori, am avut si o perioada de pregatire. Situatia noastra este cu siguranta mai buna decat anul trecut.

Vreau sa le multumesc guvernatorilor provinciei Guizhou si investitorilor echipei pentru sacrificiile facute. Vreau sa castigam campionatul si sa promovam in prima liga", a afirmat Petrescu.
 

Bilasco: Minteuan are credit in continuare

CFR nu isi mai schimba antrenorul, dupa demiterea lui Conceicao. Clujenii n-au reusit sa-l ia pe Dan Petrescu din China, iar Galca a mers la ultima clasata din Danemarca.


"In momentul de fata nu avem noutati despre niciun antrenor si nici nu s-a discutat. Alin Minteuan este antrenorul echipei, are credit in continuare din partea conducerii, a venit intr-un moment destul de delicat si a reusit sa gestioneze cele trei partide de cand este principal. Eu cred ca face o treaba minunata. A fost acceptat de catre club foarte bine", a declarat Marius Bilasco.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies