Guilherme ASA Tg. Mures Steaua Superliga

"Vom vedea noi cine joaca in Champions League pe National Arena!" Prima reactie din vestiarul Stelei dupa arogantele lui Stancioiu

Stelistii nu i-au ramas datori lui Stancioiu de la ASA, care a declarat ca echipa sa ar putea juca in Liga pe National Arena, ca sa vada si stelistii Liga Campionilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Aprilie 2015, 16:26
Data actualizarii: Sambata 18 Aprilie 2015, 16:28

"Nu m-a deranjat aroganta lui Stancioiu, cred ca e chiar amuzant. Daca ar fi fost pe primul loc, intelegeam. Dar asa, el e pe locul 2, el trebuie sa vina dupa noi. Avem meci direct cu ei, iar daca vom castiga duminica, cu Otelul, suntem la 4 puncte de ei."

"Ne ambitioneaza, ne dau motivatie astfel de declaratii. O sa vedem cine va juca pe National Arena in Champions League”, a declarat Guilherme pentru DigiSport.

Guilherme este fericit ca CFR a reusit sa o opreasca pe ASA. Steaua joaca cu Otelul Galati si spera sa se distanteze la patru puncte de locul 2.

"Rezultatul de vineri pentru noi a fost o surpriza fericita. Si avem sansa sa ne intoarcem cu o distanta mare de locul doi. ASA este multumita daca castiga fiecare meci, poate castiga mai greu, dar a castigat fiecare meci pana acum. La CFR nu ma asteptam sa ii faca viata atat de grea lui ASA, dar suntem fericiti cu rezultatul, dar ne gandim doar la noi."

"Nu avem meci usor cu Otelul, cred ca fiecare echipa care vine sa joace aici vine sa dea totul pe teren cu Steaua. Noi trebuie sa aratam, insa, cine suntem. Suntem la doar un punct de locul 2, trebuie sa intram 100% concentrati pe teren, e un meci foarte important. Daca vom castiga, suntem iar la 4 puncte de locul 2."

"Este vina noastra, a jucatorilor, ca nu castigam. De asta trebuie sa aratam cine suntem si duminica. Suntem toti suparati ca nu castigam, ca am lasat ASA sa se apropie de noi", a mai spus Guilherme.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!