Voiculet a fost dorit si de Dinamo! Povestea transferului la Steaua:

Steaua a facut joi al 13-lea transfer. A luat un fotbalist de la Inter: pe Voiculet. L-a vrut si Dinamo, insa patronul lui de la Inter Curtea de Arges l-a trimis in Ghencea, pentru ca e stelist.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2010, 21:13
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2010, 21:14

Voiculet a fost cumparat cu banii pe Zapata, portarul columbian pe care Steaua l-a trimis in Ucraina. Becali se lauda ca si al 14-lea transfer e ca si rezolvat. E vorba de Bonfim de la Timisoara.

Doi de la Inter Curtea de Arges - Radut si Voiculet, doi de la Timisoara - Latovlevic si Bonfim. Steaua bate toate recordurile. Niciodata n-a transferat atat de mult.

Lui Piturca i-a placut Radut si l-a chemat de la Curtea de Arges si pe Voiculet. E un mijlocas de 25 de ani, care a mai jucat si la Farul. E baiat cuminte si devreme acasa - e laudat noul stelist.

Patronul Stelei anunta si transferul lui Bonfim, fotbalistul de 29 de ani al Timisoarei, care acum 8 ani a jucat si la Benfica.

Bonfim va veni in Ghencea sa-l concureze pe Emeghara, un alt fotbalist venit de la Timisoara. Pentru Bonfim a insistat Becali. Pe Latovlevic, primul transfer al Stelei din Banat din aceasta vara, l-a vrut Piturca.
 

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies