Vlad Mihalcea, pasa de gol si primul interviu ca jucator al Stelei: "Nu pot sa ma compar eu cu Lucica" :)

Autor: Sport.ro
Vineri 19 Iunie 2015, 13:20

	Vlad Mihalcea, pasa de gol si primul interviu ca jucator al Stelei: "Nu pot sa ma compar eu cu Lucica" :)

Steaua 8-0 Zarnesti / Vlad Mihalcea, mijlocasul de 16 ani transferat ieri de Steaua, a jucat astazi primul meci in tricoul ros-albastru si i-a dat o pasa de gol lui Tucudean la reusita de 5-0. DETALII AICI

Vlad Mihalcea a venit foarte degajat la primul interviu in calitate de jucator al Stelei. Pustiul de 16 ani are ganduri mari - vrea sa fie cat mai repede jucator de baza in echipa lui Mirel Radoi.

Mihalcea a oferit un raspuns simpatic atunci cand a fost intrebat daca se gandeste sa ii ia locul lui Sanmartean in echipa Stelei: "Nu ma compar eu cu Lucica..."

"Mirel Radoi este un om bun, imi da sfaturi. Sunt foarte bucuros ca am ajuns aici. Am semnat un contract pe sase ani si voi continua. Acum este important sa joc cat mai mult, sa am meciuri in picioare."

"Nu pot sa ma compar cu Lucica, mai am mult pana acolo... Am avut foarte mari emotii azi, dar usor usor incep sa ma adaptez."

"Au mai fost si alte echipe interesate de mine, dar nu are rost sa dau nume. Daca sunt stelist de mic? Nu pot sa spun asta, pentru ca eu nu tineam nici cu Steaua, nici cu Dinamo, cand eram mic. Am tinut doar cu Brasovul.", a spus Vlad Mihalcea dupa primul meci in tricoul Stelei.

Steaua a castigat primul amical al verii, 8-0 cu Zarnesti. Golurile au fost marcate de Chipciu, Iancu (cate o dubla), Tucudean, Adi Popa, Gradinaru si Tanase. Mai multe detalii si imagini AICI

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies