Visul lui Gigi s-a terminat! Sburlea si Roman raman la Brasov!

Autor: Sport.ro
Sambata 12 Septembrie 2009, 08:14

Cei doi jucatori la care Gigi Becali a tot visat in ultimele zile, Sburlea si Roman, raman la Brasov. Dinu Gheorghe a anuntat ca a refuzat oferta Stelei. 

Banii lui Gigi nu au fost de ajuns ca Steaua sa puna mana si pe Sburlea si Roman. Brasovul se lupta la varf in Liga I, iar Dinu Gheorghe spera sa prinda un loc de Europa League, asa ca nu mai vinde pe nimeni.

Desi oferta Stelei a fost foarte buna, asa cum anunta oficialii brasoveni, ea a fost si refuzata.

"Cu domnul Becali nu am vorbit. Roman si Sburlea raman la Brasov. Am avut o oferta foarte buna, dar impreuna cu patronul am decis sa ramana aici.", ne-a declarat Dinu Gheorghe.


CUM L-A RATAT STEAUA PE ROMAN IN TRECUT!

Steaua l-a avut in mana pe Mihai Roman acum 9 ani, insa jucatorul pe care Gigi Becali este acum dispus sa dea 1.5 milioane de euro a fost alungat din Ghencea. A fost descoperit pe marginea santului in timp ce pastea vaca!

Poveste incredibila la Steaua! Jucatorul pentru care Gigi Becali a inrosit telefonul incercand sa-i faca pe Dinu Gheorghe si Ioan Neculaie, oficialii de la FC Brasov, sa-l vanda Stelei pentru 1.5 milioane de euro a fost in Ghencea insa Steaua l-a respins, scrie ProSport.

A dat probe la Steaua in 2000!

In 2000 jucatorul ajuns la fotbal din intamplare evolua in Liga a III-a, la Radauti, si a fost adus de cativa colegi de liceu sa dea probe la Steaua.  Practic pentru 4 zile Mihai Roman a fost juniorul Stelei fara sa fie vazut de vreun antrenor de la centrul din Ghencea.

Cel care se ocupa atunci de pustii Stelei - Mihail Majearu a uitat de jucatorul de 16 ani care a fost respins dupa numai 4 zile.

Adrian Bumbescu omul care s-a  implicat si el la centrul de juniori al Stelei a declarat in ProSport: "Din respect pentru Steaua nu vreau sa comentez despre situatia lui Mihai Roman. Intrebati-i pe cei care decideau in Ghencea la vremea respectiva."  

Vedeta dupa meciurile cu Franta si Austria unde a fost remarcat de oficialii din fotbalul romanesc, jucatorul Brasovului isi aminteste amuzat: "Intamplarea asta s-a petrecut cu mult timp in urma... E bine ca pana la urma totul a iesit bine pentru mine."

A fost descoperit pe marginea santului in timp ce pastea vaca!

Jucatorul de 25 de ani provine dintr-o familie de sportivi, tatal si fratele au fost fotbalisti in timp ce mama sa a jucat handbal.

"Pe Mihai l-am vazut prima data pe marginea unui sant, in timp ce tinea lantul unei vaci care pastea. Eu il cautam pe fratele lui mai mare care a fost fotbalist la noi. La rugamintea fratelui sau, Ovidiu, l-am luat dupa ce ne-a spus ca este mai mingicar decat el",  a declarat Mircea Ungureanu, presedintele Bucovinei Radauti.
 

DE CE A REFUZAT-O DINU GHEORGHE PE STEAUA!

Dorit de Steaua in aceasta vara, Dinu Gheorghe explica de ce a refuzat sa ajunga in Ghencea. Acum chiar daca ar vrea sa vina la Steaua nu se mai poate. Gigi l-a adus ca director sportiv pe Basarab Panduru.

"Nu a fost niciodata postul meu acela de manager sportiv. Steaua a facut o alegere corecta cu Panduru. Ce mi s-a oferit la Steaua nu m-a interesat. Niciodata nu am acceptat sa fiu numarul 2 undeva. Din discutiile pe care le-am avut am vazut ca sunt decizii luate de 3 persoane.", ne-a mai spus Dinu Gheorghe.

Condiții de muncă reglementate pentru angajații care lucrează de acasă
BRAT

Modifică setările cookies