"La Steaua o sa fie militarie, asa cum a facut Dan Petrescu"

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Septembrie 2009, 17:01
"La Steaua o sa fie militarie, asa cum a facut Dan Petrescu"

Gigi Becali vrea sa faca la Steaua o echipa disciplinata precum Unirea Urziceni, iar Panduru este omul perfect pentru aceast plan: "O sa colaboreze cu mine si cu Bergodi"

“La Steaua o sa fie militarie, asa cum a facut Dan Petrescu. Eu cred ca Panduru este omul perfect ca sa faca asta la Steaua. El va colabora cu Bergodi si cu mine. Nu e vorba de un salariu de 10.000 de euro. Nici nu l-am intrebat pe Argaseala daca ii convine Panduru. Nu intreb pe nimeni cand eu vreau sa angajez pe cineva.

Mai mult numele de Le Gaga m-a impresionat. Am mers cu Borcea ca mi-a zis ca e muzica si e frumos. Apoi s-a scris ca m-am dus sa ma refac. Nu am dansat cu Cristi Borcea. Ce, eu sunt om de dans? Eu dansez cu nevasta mea, la nunti si atat.

Se mai intampla greseli. Daca nu pui suflet si pasiune in ceea ce faci, nici Dumnezeu nu iti da. Il tineam si pe Tatarusanu, si pe Roman. Mai sunt jucatori care au dat probe si nu i-am tinut.

Ce disputa sa am eu cu Sechelariu? Anul asta trebuie sa castigam Cupa, campionatul si Cupa Romaniei.

Unirea nu poate fi niciodata un model pentru Steaua. Eu am spus mereu asta, numai ca nu le-au implementat conducatorii”, a spus Gigi Becali la Sport.ro.

Iohannis îi cheamă pe români la vot la referendum: ”Să dea o lecție pesediștilor”
BRAT