Visul de Serie A a fost SPULBERAT! Grigore, sanse MINIME sa mai plece de la Dinamo! Ce suma a ratat Negoita:

Autor: Sport.ro
Luni 02 Septembrie 2013, 17:48

	Visul de Serie A a fost SPULBERAT! Grigore, sanse MINIME sa mai plece de la Dinamo! Ce suma a ratat Negoita:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Dragos Grigore a fost la un pas de Hellas Verona, echipa nou promovata in Serie A, insa mutarea a picat in ultima zi de mercato, spune chiar Victor Becali, agentul jucatorului.

Dorit cu insistenta de Andrea Mandorlini, fostul antrenor al CFR-ului, la Verona, fundasul putea pleca pe 1 milion de euro in Italia, dar Dinamo a decis in cele din urma sa refuze oferta.

"Eu as fi vrut sa fie bine pentru Grigore, dar el este o piesa importanta pentru Dinamo. Cred ca transferul sau nu se va mai realiza, cu toate ca sper sa ma insel", a spus agentul FIFA, potrivit Digisport.

In varsta de 26 de ani, Grigore joaca la Dinamo din 2008, cand a fost adus de la CFR Timisoara. Fundasul a bifat 100 de aparitii pentru "caini", inscriind de 5 ori.

1.600.000 euro - este cota lui Dragos Grigore, potrivit transfermarkt.de

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Platoul Bucegi riscă să se transforme într-un mare şantier, cu acordul autorităților
BRAT