Viseaza la primul trofeu dupa 50 de ani si lupta pentru salvarea de la retrogradare, dar se pot desfiinta din sezonul viitor! Walter pleaca de la "U"

Viseaza la primul trofeu dupa 50 de ani si lupta pentru salvarea de la retrogradare, dar se pot desfiinta din sezonul viitor! Walter pleaca de la "U"

Universitatea Cluj s-a calificat in prima finala a Cupei Romaniei dupa o asteptare de jumatate de secol si continua lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Invingatori in derbyul local cu CFR, cei de la Universitatea primesc insa o veste proasta.

Chiar daca echipa are o sansa importanta nu doar in Cupa Romaniei, ci si in campionat, fiind in acest moment la 2 puncte de primul loc care asigura salvarea, U poate intra in faliment din sezonul viitor.

Motivul? Singurul investitor de la Cluj vrea sa-si retraga sprijinul. Potrivit site-ului clujean stiridesport.ro, Florian Walter si-a anuntat deja colaboratorii ca va pune punct relatiei sale cu U Cluj.

Singura intrebare in acest moment este daca afaceristul va achita datoriile inainte sa plece sau va lasa clubul sa izbeliste.

"De acum inainte va descurcati cum stiti", i-ar fi transmis Walter presedintelui Vlad Munteanu.

In aceste conditii, Universitatea nu ar putea supravietuii, banii din drepturile TV, singura sursa de venit, fiind insuficienti pentru a acoperi cheltuielile.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Virusul ucigaș din China a ajuns și în Europa. Primele cazuri, confirmate în Franța
BRAT