Viorel Moldovan a identificat viitoarea campioană din Liga 1 după Poli Iași - Rapid 3-1

Viorel Moldovan CFR Cluj FCSB Poli Iasi Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Februarie 2024, 23:02
Data actualizarii: Sambata 24 Februarie 2024, 22:59

Fostul internațional Viorel Moldovan (51 de ani) se bazează pe statistica din Liga 1 și identifică deja probabila viitoare campioană a României.

După înfrângerea cu Poli Iași, scor 1-3, Rapid a rămas pe locul 3, cu 48 de puncte, la egalitate cu a doua clasată, CFR Cluj. În cazul în care FCSB va câștiga meciul cu ultima clasată FC Botoșani, duminică, liderul s-ar distanța la 10 puncte de cele două urmăritoare, cu trei etape rămase din sezonul regulat.

Viorel Moldovan: "Echipa campioană nu trebuie să piardă mai mult de 4 jocuri. Cam greu să emită pretenții Rapid"

Viorel Moldovan spune că, în mod normal, o echipă campioană nu ar trebui să piardă mai mult de 4 meciuri într-un sezon. Singura echipă care îndeplinește acum acest criteriu este FCSB, cu doar trei eșecuri, în timp ce Rapid și CFR Cluj au deja 5, respecitv 7 înfrângeri.

"Într-un clasament dintr-un campionat normal cu 18 echipe, echipa campioană nu trebuie să piardă mai mult de 4 jocuri. Aici, cu play-off și play-out, se schimbă.

Sunt șanse și pentru celelalte echipe după înjumătățire, dar dacă mă uit la înfrângerile Rapidului, 5, cam greu să emită pretenții. La fel și CFR, care are 7. FCSB are doar 3 înfrângeri. O campioană nu trebuie să piardă mai mult de 4 meciuri într-un sezon", a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Prezent în studio, Florin Răducioiu a avertizat-o pe FCSB că ar putea avea parte la meciul cu FC Botoșani de o surpriză neplăcută, la fel ca Rapid la Iași.

"Eu n-aș fi atât de sigur. Nu va fi simplu. Botoșani e ultima, dar nimic nu este sigur. Să nu facă aceeași greșeală ca Rapid", a spus și Răducioiu.

Cum arată clasamentul din Liga 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!