Astra Constantin Budescu Steaua Liga 1

Vin MILIOANELE in Liga I! Steaua n-are nicio sansa sa-l ia pe Budescu. Oferta de ultima ora pentru bijuteria Astrei

Spera ca echipe din campionatele importante sa vina dupa el, insa milionul a fost propus in cele din urma de o echipa neasteptata de nimeni la negocieri.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Mai 2014, 11:41
Data actualizarii: Sambata 31 Mai 2014, 11:42

Dupa Dragos Grigore, Botev Plovdiv si-l doreste si pe Budescu de la Astra. Pentru fiecare dintre ei, clubul bulgar la care mai joaca Luchin, Curtean, Hamza si Dore e gata sa plateasca in jur de un milion de euro, scrie Gazeta Sporturilor.

Daca pentru capitanul lui Dinamo exista o oferta din Franta, de al Toulouse, Budescu e impiedicat sa se transfere de patronul Astrei, Ioan Niculae. Cel mai bogat proprietar de club din Liga I isi doreste fotbal de Champions League la Giurgiu anul viitor, asa ca are de gand sa ignore milionul propus de bulgari. Antrenorul lui Botev, Stanimir Stoilov, a venit personal la Bucuresti pentru negocieri, insa ii va fi aproape imposibil sa revina cu rezultate pozitive in Bulgaria.

In ultimul sezon, Botev a terminat pe 4 in Bulgaria si a jucat finala Cupeu, suficient pentru o calificare in preliminariile Europa League.

Modifică setările cookies