Gica Hagi Gigi Becali Steaua Superliga

EXCLUSIV! Oferte URIASE pentru Hagi! Arabii au venit pentru el la Bucuresti! MOTIVUL pentru care ezita sa semneze cu Steaua! 

Steaua a ramas fara antrenor dupa plecarea lui Reghecampf la Al Hilal. Mai sunt doua saptamani pana la reunirea lotului Stelei, dar echipa nu are om pe banca in acest moment. Becali il vrea pe Hagi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Mai 2014, 10:22
Data actualizarii: Vineri 30 Mai 2014, 10:23

Becali trage de Hagi dupa refuzul lui Petrescu si al lui Mihai Teja, dar Regele ezita in continuare. Pe langa problema cu Viitorul Constanta, Hagi are mai multe oferte din zona Golfului si Galatasaray. 


ARABII AU VENIT DUPA EL!


Chiar daca n-a mai antrenat de trei ani, Gica Hagi nu duce lipsa de oferte. Doua echipe arabe i-au pus pe masa contracte de 3 milioane de euro pe sezon

Castigarea organizarii mondialului din Qatar, cresterea veniturilor din petrol si atractia fatala pentru fotbal ii pun pe antrenorii romani in fata celor mai bune oferte din istorie din tarile arabe.

Dupa Olaroiu, care a castigat 15 milioane de dolari in tarile arabe, contractul urias al lui Reghe de 5 milioane de euro pe doi ani cu bonusuri cu care poate ajunge la 13 milioane de euro intr-un singur an (performante improbabile, dar trecute in contract), Hagi a primit o super oferta din Golf: 3 milioane de euro pe an (si contract pe doi ani cu prelungire automata pe inca doi ani).

Salariul pe care Hagi l-ar castiga in Golf ar fi mai mare cu 20% mai mare decat bugetul pe un an de la Viitorul si ar depasi cu 50% cel mai mare castig din cariera la Galatasaray, in anul 2000 cand a castigat titlul Cupa UEFA si Supercupa Europei iar apoi a ajuns in sferturile Champions League. 


GALATSARAY IL VREA DIN NOU!


Orice ar fi, Hagi ramane legenda la Galatasray, club care il cheama din nou pentru a recunostrui echipa in urma lui Mancini. Turcii au revenit asupra ofertei din toamna, cand i-au pus pe masa 4 milioane de euro si contract pe doua sezoane. Acum ii ofera 5 milioane de euro si contract pe doi ani cu drept de prelungire.

Hagi a anuntat ca vrea sa revina in iarba in aceasta vara, dar a mentionat doar nationala Romaniei. Postul de selectioner este ocupa de Victor Piturca, astfel ca Hagi poate fi impins spre una din ofertele din zona Golfului si Galata.

Steaua ramane in sufletul lui Hagi, iar Becali face orice sa il puna pe banca din Ghencea. Cei doi se intalnesc la Academia Regelui din Ovidiu, acolo unde Becali munceste ca detinut.

Modifică setările cookies