Claudiu Keseru Steaua Superliga

"O sa dea multe goluri campionatul viitor, abia acum e pregatit!" Reghe anunta o noua vedeta la Steaua pentru titlul 26

A fost cel mai important om de gol al Stelei in retur, insa Reghecampf i-a oferit putine sanse in primul 11. Antrenorul e sigur ca sezonul viitor va fi adevarata sa explozie!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Mai 2014, 10:24
Data actualizarii: Sambata 31 Mai 2014, 10:24

Steaua a schimbat misiunea pentru 2014-2015. Isi propune titlul 26! Claudiu Keseru, 9 goluri in 2014, poate fi unul dintre ce mai importanti jucatori ai ros-albastrilor, e sigur Reghecampf, care explica intr-un interviu acordat Gazetei de ce nu l-a folosit titular pe atacantul adus de la Bastia.

"Claudiu o sa dea multe goluri campionatul viitor. Acum e pregatit suta la suta. Nu l-am bagat pentru ca erau alti jucatori mai bine pregatiti decat el, dar asta nu inseamna ca n-are valoare. Totusi, trebuie sa recunosc, mi-a trebuit putin timp sa-l fac sa inteleaga ce vrem de la el", a explicat Reghecampf.

Fostul anternor al Stelei e sigur ca si Sanmartean va fi om de baza in Ghencea in urmatorii doi ani, chiar daca a ajuns la 34 de ani.

Sanmartean e un jucator fantastic, sau malefic, asa cum ii place lui Lato sa spuna. Sigur, el va fi de baza la Steaua nu doar in urmatorul sezon, ci in urmatorii doi ani. Pentru toti a fost o foarte mare surpriza. Luci a fost decisiv pentru noi in retur. Are si un caracter frumos, e apreciat de toti jucatorii, indiferent ca sunt sau nu apropiati ca varsta de el!"

Modifică setările cookies