Vin banii la Dinamo: ”Avem buget de investiții anul ăsta”

Dinamo andrei nicolescu Superliga Dinamo Bucuresti
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 21:41
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 21:41

Dinamo a reușit să se salveze de la retrogradare, după ce a câștigat barajul cu Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 2-0 la general.

Acum, ”câinii” pregătesc noul sezon, după ce staff-ul administrativ și cel tehnic vor face o analiză asupra sezonului recent încheiat. Până atunci, șase jucători au părăsit deja echipa pregătită de Zeljko Kopic.

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo și unul dintre acționarii clubului, a dezvăluit că ”roș-albii” vor avea la dispoziție un buget impresionant pentru sezonul următor.

La nivel de salarii, ”câinii” se vor ridica la nivelul ultimelor luni din sezonul recent încheiat, când clubul a plătit salarii de 15.000 sau 20.000 de euro. Pe lângă bugetul impresionant pentru salarii, Dinamo va avea la dispoziție și un buget de investiții, spune Nicolescu. Oficialii ”câinilor” iau în calcul și reînființarea echipei secunde în Liga 3.

Andrei Nicolescu: ”E cel mai important să știți asta”

„Cred că cel mai important e să știți că, la nivel de buget de salarii pentru jucători, vom fi la nivelul lunilor de final din acest an. Adică la nivelul bugetului din ultimele trei luni ale acestui an.

Avem și bugete de investiții anul ăsta. Pentru academie ne dorim să cooptăm niște foști jucători de la Dinamo, care să vină cu un suflu nou. Analizăm opțiunea de a face și o echipă la Liga 3 pentru că, pentru noi, pare că această promisiune de a merge împreună cu CS-ul și de a avea echipa a doua în cadrul CS-ului, cel puțin anul ăsta nu se va întâmpla. 

Avem destul de mulți tineri cu care trebuie să luăm o decizie corectă. Fie îi ducem undeva unde să le putem urmări traseul și să fim siguri că vor câștiga profesional în acest an, fie să luăm această decizie de a forma echipa a doua și de a-i ține aproape de noi”, a transmis Andrei Nicolescu, la emisiunea ”Totul pentru Dinamo” de pe YouTube.

FC Dinamo 1948, în această perioadă de mercato

Antrenor - Zeljko Kopic (în negocieri pentru prelungire)

Veniri - / 

Reveniri după împrumuturi - Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Andrei Florescu (Progresul Spartac), Cristian Ionescu (CS Blejoi), Alexandru Stoian (Unirea Alba Iulia)

Plecări - Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Ricardo Grigore, Neluț Roșu, Edgar Ie (contracte încheiate), Domagoj Pavicic (Aris Salonic / împrumut expirat)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!