Luni 11 Iulie 2011, 11:24

VIDEO: Steaua cumpara 'creierul' de la mijloc din Israel! E cel mai bun pasator din campionat si marcheaza mult! Vezi ce poate


	VIDEO: Steaua cumpara 'creierul' de la mijloc din Israel! E cel mai bun pasator din campionat si marcheaza mult! Vezi ce poate

ProSport / Un argentinian pe care Ronny Levy il cunoaste foarte bine ar putea sa fie solutia pentru a rezolva problema pasei decisive la Steaua!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Antrenorul Stelei vrea un jucator de creatie la centrul terenului si a pus ochii pe argentinianul Pedro Joaquin Galvan! Acesta joaca la Bnei Yehuda, echipa ce a terminat pe locul 5 in sezonul trecut cand Galvan a dat nu mai putin de 16 goluri in 29 de meciuri! Iar Galvan a avut si 8 pase decisive sezonul trecut, fiind cel mai bun la acest capitol din campionatul israelian!

Galvan are 25 de ani si nu costa mult, maxim 500.000 de euro. Iar anul acesta este ultimul la Yehuda, contractul lui expirand la sfarsitul sezonului. Ca sa nu il piarda gratis, israelienii ar putea sa prefere sa il dea acum.

Desi are doar 1,79 m, Galvan are o detenta foarte buna reusind multe goluri cu capul. De asemenea, Galvan executa foarte bine loviturile libere iar Steaua sufera la acest capitol dupa plecarea lui Dica.

Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic