VIDEO: Steaua cumpara 'creierul' de la mijloc din Israel! E cel mai bun pasator din campionat si marcheaza mult! Vezi ce poate

Autor: Sport.ro
Luni 11 Iulie 2011, 11:24

	VIDEO: Steaua cumpara 'creierul' de la mijloc din Israel! E cel mai bun pasator din campionat si marcheaza mult! Vezi ce poate

ProSport / Un argentinian pe care Ronny Levy il cunoaste foarte bine ar putea sa fie solutia pentru a rezolva problema pasei decisive la Steaua!

Antrenorul Stelei vrea un jucator de creatie la centrul terenului si a pus ochii pe argentinianul Pedro Joaquin Galvan! Acesta joaca la Bnei Yehuda, echipa ce a terminat pe locul 5 in sezonul trecut cand Galvan a dat nu mai putin de 16 goluri in 29 de meciuri! Iar Galvan a avut si 8 pase decisive sezonul trecut, fiind cel mai bun la acest capitol din campionatul israelian!

Galvan are 25 de ani si nu costa mult, maxim 500.000 de euro. Iar anul acesta este ultimul la Yehuda, contractul lui expirand la sfarsitul sezonului. Ca sa nu il piarda gratis, israelienii ar putea sa prefere sa il dea acum.

Desi are doar 1,79 m, Galvan are o detenta foarte buna reusind multe goluri cu capul. De asemenea, Galvan executa foarte bine loviturile libere iar Steaua sufera la acest capitol dupa plecarea lui Dica.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Filmul zilei în care procesul lui Liviu Dragnea a ajuns la final. Instanța va pronunța sentința pe 27 mai
BRAT