Luni 11 Iulie 2011, 10:53

Steaua a cumparat REZERVE! Levy a schimbat doar atacul! Cum arata echipa inainte de prima FINALA a sezonului!

Steaua a cumparat REZERVE! Levy a schimbat doar atacul! Cum arata echipa inainte de prima FINALA a sezonului!

Becali a cumparat sase jucatori noi, dar Ronny Levy nu a fost imresionat decat de doi dintre ei. Si acolo fortat, pentru ca echipa din Ghencea nu mai avea oameni in atac.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Steaua incepe noul sezon cu atac nou. Surdu, Bilasco, Onofras si Maicon au parasit cu totii clubul vara asta iar Levy a fost fortat sa inceapa fiecare meci amical cu noile achizitii in fata. Tatu si Rusescu s-au impus in primul 11, in timp ce Mihai Costea a dezamagit.

In rest, nicio schimbare in echipa de start a Stelei, cea care a incheiat sezonul trecut pe locul 5 si a castigat Cupa Romaniei.

Echipa probabila a Stelei, sistem 4-4-2: Tatarusanu, Martinovic, Gardos, Galamaz, Latovlevici, Nicolita, Brandan, Bicfalvi, Tanase, Rusescu, Tatu


Transferuri Steaua vara 2011:
Gabriel Matei fundas
Dorinel Popa mijlocas
Liviu Bajenaru mijlocas
Mihai Costea atacant
Raul Rusescu atacant
Leandro Tatu atacant
 

Citeste si:

Steaua

Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic