A antrenat-o pe Steaua in doua finale de Cupa Campionilor si acum o aduce inapoi in Ghencea! Cum poate fi convins Gigi sa revina:

Autor: Sport.ro
Luni 11 Iulie 2011, 11:53

	A antrenat-o pe Steaua in doua finale de Cupa Campionilor si acum o aduce inapoi in Ghencea! Cum poate fi convins Gigi sa revina:

ProSport / Unul dintre cele mai mari nume din istoria Stelei poate le da ros-albastrilor o noua mana de ajutor.

Desi Gigi Becali a afirmat public ca va parasi definitiv complexul stadionului Steaua, lucrurile ar putea sa se intoarca intr-un mod favorabil atat pentru Steaua, cat si pentru MApN.

Cel care ofera o solutie e fostul mare antrenor al Stelei, Anghel Iordanescu. Cel care a fost secund la finala din 1986 si principal la cea din 1989 a incercat sa gaseasca o modalitate prin care cele doua parti, MApN si Steaua, sa ajunga la un punct comun. ProSportul de astazi dezvaluie ca sambata seara, la nunta primarului din Voluntari, Florentin Pandele, unde Gigi Becali a fost nas, fostul antrenor al Stelei a incercat sa-l impace pe patronul Stelei cu Ministrul Apararii, Gabriel Oprea.

"Prin intermediul domnului Iordanescu, cei doi si-au dezvaluit doleantele. Gigi Becali a fost anuntat ca, daca isi va plati datoriile catre MApN, atunci domnul Oprea va fi dispus sa-i faca un alt contract de inchiriere pe o suma acceptata de ambele tabere" a dezvaluit o sursa Prosport. Datoria lui Gigi Becali este de 300.000 de euro.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Filmul zilei în care procesul lui Liviu Dragnea a ajuns la final. Instanța va pronunța sentința pe 27 mai
BRAT