Luni 11 Iulie 2011, 13:09

MM Stoica EXCLUDE odata pentru totdeauna varianta Ghencea! Unde va juca Steaua in sezonul viitor:


	MM Stoica EXCLUDE odata pentru totdeauna varianta Ghencea! Unde va juca Steaua in sezonul viitor:

Daca intoarcerea in Ghencea incepuse sa para ceva posibil dupa ultimele negocieri intre Gigi Becali si MApN, managerul Stelei a distrus orice speranta ca acest lucru sa se intample!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

MM Stoica a anuntat ca Steaua nu va mai juca la Buzau primul meci din sezonul viitor care va fi considerat pe teren propriu, anume cel cu CS Mioveni din etapa a doua. Varianta aleasa de stelisti este insa tinuta secret:

"Am gasit un alt loc, mult mai potrivit, dar inca il tinem secret" le-a declarat MM Stoica celor de la Gazeta Sporturilor.

MM Stoica a dezvaluit apoi ca locatia noi case a Stelei este National Arena dupa ce va trece suspendarea:  "E exclus ca Steaua sa se intoarca pe Ghencea, si va evolua clar pe National Arena cand stadionul va fi gata".

Citeste si:

MM Stoica

Ghencea

Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic