Luni 11 Iulie 2011, 07:15

INCREDIBIL! Mititelu a REGIZAT transferul lui Prepelita la Steaua! Ce plan DIABOLIC are ca sa fenteze Fiscul:


	INCREDIBIL! Mititelu a REGIZAT transferul lui Prepelita la Steaua! Ce plan DIABOLIC are ca sa fenteze Fiscul:

Andrei Prepelita este la un pas sa fie declarat liber de contract, situatie in care va ajunge gratis la Steaua.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Adrian Mititelu isi lasa jucatorii liberi, ca sa nu plateasca datoriile catre Fisc. Fiscul a pus sechestru pe drepturile federative ale jucatorilor de la Universitatea pentru a recupera datoriile clubului catre Stat, aproximativ 10-12 milioane de euro. Din acel moment, jucatorii de valoare ai Craiovei au inceput sa plece gratis, iar mijlocasul Andrei Prepelita este la un pas sa fie declarat jucator liber de contract, situatie in care ar ajunge gratis la Steaua.

O sursa din interiorul clubului spune in Libertatea ca totul este regizat, iar Mititelu va incasa banii "la negru", pentru a fenta Fiscul. Prepelita, care s-a inteles cu Steaua, si-a depus memoriu sa plece gratis, la sfatul lui Adrian Mititelu. Mijlocasul a făcut acest demers abia după ce Mititelu a primit de la echipa lui Gigi Becali 600.000 de euro, sustine aceeaşi sursa.

Un alt caz este Mihai Costeapentru care Gigi Becali a spus ca i-a platit Universitatii 1.4 milioane de euro, insa Eugen Calinoiu, directorul la Fisc Dolj, spune ca in conturile clubului n-a intrat nici un ban. Altfel, Adrian Mititelu a declarat ca este posibil ca si Florin Costea, pentru care Universitatea a refuzat oferte de 3, 4 si 5 milioane de euro, sa plece gratis, daca isi depune memoriu.
 

Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic