VIDEO: Meme ii face echipa lui Cartu si se cearta cu Becali pentru Maicon! Salvarea brazilianului:

Autor: Sport.ro
Duminica 17 Aprilie 2011, 21:03

Becali i-a promis lui Maicon ca-l opreste la Steaua! Cu o SINGURA conditie:

Daca va da gol si in cupa cu Brasovul, joi seara de la 20.45, la PRO TV, si va califica Steaua in finala, Becali le va plati in doua saptamani banii ucrainenilor pe Maicon.

Meme nu l-a vrut pe brazilian in teren mai devreme, in meciul cu Sportul! El i-a spus lui Cartu sa-l bage pe Onofras. Pana la urma Maicon a fost cel care a scos-o pe Steaua cu ultima din Romania!

Maicon a dat 6 goluri de cand a venit in Ghencea si a adus 6 puncte Stelei in doua meciuri! Cu Sportul a marcat golurile victoriei... in 6 minute! "Mi-am facut treaba, toata echipa m-a ajutat! ", a spus brazilianul!

Becali ii face contract pe viata lui Maicon! Cele 3 goluri pe care le-a dat cu Otelul si Sportul ii scot lui Becali 800 de mii de euro din buzunar. "Maicon a devenit erou. Ba, ne-a bagat 6 puncte in buzunar! M-a convins sa il cumpar", a spus Becali.

Meme nu e convins de brazilian: "Asta o sa discutam in vara. Mai sunt 7 meciuri de jucat si asteptam mult de la un copil care, desi a jucat  foarte putin, ne-a ajutat foarte mult".

"Pentru cat a facut pana acum, sigur merita sa ramana si de la vara", spune si Cartu.

Impresarii Becali au pus si ei ochii pe Maicon. Stelistii il compara cu Piturca. Pe site-ul www.sport.ro, fanii cred ca dintre atacantii straini ai Stelei - Thereau a fost cel mai bun! Maicon e peste Kapetanos. 

  "Este un jucator care isi face treaba. E un varf care inscrie. Asta e meseria varfului", zice si Victor Becali.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT