VIDEO CUTREMURATOR! Gestul emotionant al fanilor, la 16 ani de la moartea lui Hildan! Ce se intampla in acest moment in Stefan cel Mare

VIDEO CUTREMURATOR! Gestul emotionant al fanilor, la 16 ani de la moartea lui Hildan! Ce se intampla in acest moment in Stefan cel Mare

Fanii lui Dinamo s-au strans in Stefan cel Mare in ziua in care se implinesc 16 ani de la moartea lui Catalin Hildan.
 

Tortele au aprins Stefan cel Mare in aceasta seara. Fanii dinamovisti de la peluza s-au strans pe stadion in memoria lui Catalin Hildan, care a murit in urma cu 16 ani.

Fanii au fost chemati pe stadion, astazi, intr-un comunicat de presa:

"CATALIN HILDAN a plecat dintre noi in acel octombrie negru al anului 2000. Capitanul si sufletul dinamovistilor s-a prabusit pe teren in minutul 74 al blestematului amical de la Oltenita. De atunci au trecut 16 ani in care am plans, in fiecare zi, si am cantat, in fiecare saptamana, pe toate stadioanele in memoria UNICULUI CaPITAN. 16 ani in care spiritul lui CaTaLIN HiLDAN ne-a insotit in toata lumea si ne-a facut mandri ca ne-am nascut dinamovisti. Peluza stadionului din stefan cel Mare ii poarta numele, chipul sau e imprimat pe tricourile de joc, numarul 11 a fost retras pentru totdeauna, dar mai presus de toate lacrimile si cuvintele din lume, 16 ani in care CaTaLIN HiLDAN nu a fost uitat de suflarea dinamovista.


Primul 5 octombrie cu o alta insemnatate dupa 16 ani... Ochii ne plang in amintirea "Unicului Capitan", inimile ne sunt insa pline de speranta. Catalin, suporterul dinamovist pentru al carui tratament impotriva cancerului am pus cu totii umarul si am facut toate eforturile posibile, va termina tratamentul si poate spera la o noua viata, deloc intamplator, suntem siguri de asta, in dimineata zilei de 5 octombrie.

 

In urma cu 9 luni am demarat campania "Ajutati-l pe Catalin". Atunci v-am cerut ajutorul si voi ati raspuns, fiind alaturi de Catau. Ati aratat cu totii ca suntem mereu impreuna, la bine, dar mai ales la rau, rau care ne-a atins prea des in ultima perioada.

Au trecut 6 luni - perioada in care Catalin a urmat tratamentul - de cand nu am mai actualizat pagina campaniei. Nu am mai facut-o pentru ca nu ne-am dorit sa ne hazardam si sa prezentam un rezultat, in conditiile in care Catalin trecea prin momente grele iar evolutia sanatatii sale era nesigura.

Au trecut 6 luni in care familia Dinamo a fost supusa unor cumplite incercari.

Au trecut 6 luni in care Galeria Cainilor din Ceruri si-a ingrosat randurile nedrept de mult.
Cu amintirea lor inca vie in noi, vom comemora 16 ani de la trecerea in eternitate a Unicului Capitan, alaturi de toti cei care au sufletul alb-rosu, alaturi de toti cei care simt un gol de neumplut in aceasta zi fatidica.

Cel mai valoros articol pentru oricine simte in alb si rosu, scos la licitatie in cadrul campaniei "Ajutati-l pe Catalin", anume tricoul de joc al lui Catalin Hildan de la echipa nationala, isi va lua locul in vestiarul Cainilor in prezenta lui Catau, a familiei Hildan si a colegilor de echipa.


Pe 5 octombrie, o zi cu o insemnatate deosebita pentru toti Cainii, memoria lui Catalin Hildan si Peluza care-i poarta numele ii dau unui alt Catalin din familia noastra forta necesara unui nou inceput.

Va asteptam pe toti, miercuri, 5 octombrie, ora 18:30, pe stadionul Dinamo!", este mesajul Peluzei Catalin Hildan pentru toata suflarea dinamovista!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies