VIDEO: Becali i-a oferit 480.000 euro, Wesley i-a dat IGNORE! Cum a reactionat patronul Stelei cand s-a vazut refuzat

Gigi Becali a primit o grea lovitura in prima zi de vacanta la munte. N-a cazut pe partie. Din Brazilia a primit vestea ca Wesley refuza transferul la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2011, 21:10
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2011, 21:14

Nu-i convin banii oferiti de Becali. Steaua se poate reorienta catre Curelea, dorit si de Rapid. Rui Duarte nu vine la Steaua. De suparare, Becali a renuntat la carne si mananca mamaliga cu branza de Revelion.

Becali a fost sofer si si-a urcat la munte sotia si doua dintre cele 3 fiice. Cu o caciula de vulpe argintie, in trening si cu adidasi cu cioc - asa a aterizat in Poiana.
 
De cand s-a certat cu Copos, nu mai trage la hotelul rapidistului. Face revelionul la un hotel din Poiana, unde a inchiriat cu 500 de Euro pe noapte un apartament.

Copos ajunge vineri la munte si l-a invitat pe partie.

Spre deosebire de alti ani, Becali a urcat la munte fara bodyguarzi. S-a saturat de bucatele din carne de porc si oaie. De Revelion manca usor.

In primavara, Steaua se bate la titlu si in Europa League fara Wesley. Becali a fost anuntat sus pe munte ca brazilianul nu mai vine, desi Steaua s-a inteles cu Vaslui.

"Eu am facut o oferta de 300 de mii la semnatura plus 180 de mii pe un an jumate si el a refuzat-o... sa fie sanatos", spune Becali.

Pro Sport scrie ca fostul presedinte rapidist Dinu Gheorghe il consiliaza la transferuri pe Becali. L-a ajutat cu Chipciu si i-l propune si pe Rui Duarte, care intra in ultimele 6 luni de contract cu Rapid.

"Nu cred ca un evreu destept, cum e Rui Duarte, va merge vreodata la Steaua sau la Dinamo" - spune Copos in Pro Sport.

"Vezi-ti de treaba ta cu Rui Duarte al tau, la mine exista jucatori care vin cand vor ei la cantonament sau vin cand vor ei la echipa?", spune Becali.

Modifică setările cookies