Wesley Lopes Steaua Superliga

Steaua incheie anul cu o veste PROASTA! MOTIVUL REAL pentru care Wesley il refuza pe Becali:

Wesley a refuzat propunerea lui Becali, iar transferul brazilianului la Steaua a esuat.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2011, 07:05
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2011, 07:08

Transferul brazilianului Wesley la Steaua a picat dupa ce jucatorul de la FC Vaslui a refuzat oferta lui Gigi Becali, fiind nemultumit de salariu. "Nu Wesley l-a refuzat pe Becali, ci impresarii lui. Dar depinde cu cati impresari a vorbit domnul Becali, ca in cazul unui transfer apar multi impresari.

Orice jucator din lumea asta e liber sa plece unde vrea. In momentul cind am spus ca toti jucatorii poate pleca de la Vaslui. Orice jucator poate pleca, depinde pretul la fiecare. Nu pot sa spun exact daca vrea sa plece Wesley, anul trecut a avut citeva oferte, am inteles si acum ca ar avea.

Wesley nu avea un salariu de 400.000 de euro, cistigul lui putea fi mai mare. El a spus ca nu pleaca de la Vaslui pina nu ia un trofeu. Ne ramane Cupa in acest sezon. Eu am crezut ca vrea sa dea lovitura vietii sale la Steaua. Vorbim de cea mai galonata echipa din Romania", a spus Adrian Porumboiu, potrivit gsp.

Prosport scrie ca Wesley a refuzat oferta lui Gigi Becali si pentru ca nu avea garantia ca primea zozi banii pe loc, iar salariul de numai 120.000 de euro pe un an, plus 60.000 de euro pe urmatoarele sase luni l-ar fi clasat in randul jucatorilor obisnuiti ai Ligii I, nu neaparat foarte valorosi. "Toata lumea sustine ca Wesley e cel mai bun din Liga I. Topurile și statisticile il indica, de asemenea, ca fiind cel mai bun. E normal ca jucatorul sa doreasca sa fie si cel mai bine platit jucator din Romania”, spune un apropiat al fotbalistului.

Modifică setările cookies