Victor Piturca a turat motoarele la Craiova. Jucatorii se resimt: "A fost o perioada foarte grea"

Victor Piturca a turat motoarele la Craiova. Jucatorii se resimt: "A fost o perioada foarte grea"

Fostul selectioner si-a inceput treaba la Craiova unde a fost numit Manager General. 

Victor Piturca a inceput sesiunile de antrenament cu cei de la Craiova si jucatorii sunt foarte incantati de tehnicile noului antrenor, insa spun ca aceste zile au fost foarte de grele.

"Mister are multa personalitate si imi place foarte mult cum a lucrat in ultimele zile. Au fost foarte grele, dar mergem mai departe. Primele trei zile, am avut trei antrenamente pe zi, a fost o perioada foarte grea", a declarat Ivan Martic.

Antrenorul a profitat de meciurile echipei nationale si de pauza competitionala si a incercat sa isi impuna stilul la noua echipa.

"Ne descurcam foarte bine si la antrenamente si suntem foarte bucurosi ca il avem alaturi de noi. Intotdeauna ne simtim ca niste elevi, pentru ca noi suntem pusi sa facem ce ne cere antrenorul. Trebuie sa demonstram ceea ce ne cere", a spus Valentin Mihaila.

 

Mihai Roman: "Victor Piturca nu este neaparat exigent, dar impune respect"

 

"Vrem sa invatam cat mai mult de la dansul, pentru ca este un antrenor foarte bun si are o experienta si o valoare de necontestat. Se comporta foarte bine, are grija de noi, ne invata ce trebuie si noi sper sa-l ascultam si sa fim pe aceeasi cale. Nu neaparat ca este exigent, dansul il stiti si dumneavoastra, il cunoasteti, impune respect si cere respect la randul lui. A fost o perioada incarcata, dar chiar daca au fost trei antrenamente pe zi, n-au fost exagerat de grele, adica a fost o perioada in care am acumulat putin, acum ne simtim bine si asteptam saptamana aceasta sa pregatim meciul cu FCSB si sa il castigam", a spus Mihai Roman.

 

Victor Piturca a reusit sa califice echipa nationala de fotbal a Romaniei la Campionatul European in 2000 si in 2008. La nivel de club Piturca a reusit sa castige Cupa Romaniei cu Steaua Bucuresti in sezonul 1991/1992, Campionatul in 2000/2001 si Super Cupa Romaniei in 2001/2002, tot cu Steaua Bucuresti.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT