Vezi aici scandalul intre Rapid si Otelul pentru transferul lui Szekely!

Autor: Sport.ro
Marti 29 Ianuarie 2008, 18:01
MARIUS STAN:”RAPIDUL DA COMUNICATE CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU

MEDIAFAX/ Directorul general de la Rapid, Constantin Zotta, a declarat ca asteapta un raspuns oficial de la Otelul Galati la oferta de 750.000 de euro facuta pentru mijlocasul Janos Szekely.

"Oferta noastra de 750.000 de euro este o oferta concreta. Domnul Copos s-a intalnit cu Marius Stan si au discutat. A fost o prima intalnire la care Marius intr-adevar nu a ajuns, dar au programat o a doua intalnire si au discutat. Noi am vorbit cu impresarul Ionel Codoban, am facut o propunere de contract si pentru jucator, deci, oferta noastra este clara. Cum poate sa spuna ca noi nu am facut o oferta? Acum asteptam un raspuns oficial la oferta noastra de 750.000 de euro", a spus Zotta. Directorul de la Rapid sustine ca presedintele Otelului Marius Stan, vrea sa faca o licitatie in cazul lui Janos Szekely. "Problema este la Marius Stan, care zice ca a vorbit cu Dinamo, ca a vorbit cu Moscova... Marius Stan vrea sa faca licitatie pentru Szekely. Dar noi am facut singura oferta concreta. A vrut sa faca o licitatie pe spatele Rapidului", a mentionat Zotta.

Marius Stan, a declarat ca vrea sa bata Rapidul si sa le inchida gura. "Dau comunicate ca pe vremea lui Ceausescu. Nu vreau sa intru intr-o astfel de discutie cu oficialii Rapidului. Eu nu am spus nimic despre echipa lor, despre jucatorii lor. In schimb ei mi-au ravasit jucatorul. Replica le-o vom da in campionat", declarat Stan.

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT