Steaua AS Roma Ciprian Tatarusanu Fiorentina Florin Gardos Superliga

Vestile proaste primite de Gardos si Tatarusanu, inaintea transferurilor in Italia. Ce au aflat

Tatarusanu este cu un pas la Fiorentina, iar Gardos este pe lista de transferuri a Romei. Niciunul nu a primit insa vesti bune din Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 11:59
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 12:04
Gardos poate rata transferul

Cursa pentru un loc de fundas central la AS Roma este extrem de stransa. Conform publicatiei Il Messaggero, mai multi jucatori sunt pe lista italienilor in aceasta vara.

Dejan Lovren de la Southampton, Marko basa de la Lille, Davide Astori de la Cagliari, Jan Vertonghen de la Tottenham, Thomas Vermaelen de la Arsenal, Gabriel Alejandro paletta de la Parma si francezul Elaquim Mangala de la Porto sunt urmariti de Roma in acest moment.

Daca va ajunge insa la Roma, Gardos va juca in noile echipamente ale clubului, prezentate astazi de Gazzetta dello Sport.

Tatarusanu, adus ca rezerva?

Pentru portarul Stelei, varianta Fiorentina poate suna excelent la prima vedere. Italienii de la Tutto Mercato Web sustin insa el ar urma sa fie adus pentru a fi o varianta de rezerva.

Neto ar urma sa fie prima optiune la Fiorentina, urmand ca cei doi sa fie folositi intr-un sistem de rotatie pe parcursul sezonului viitor.

Modifică setările cookies