Dinamo andrei nicolescu eugen voicu Superliga Steag Dinamo București

VIDEO EXCLUSIV Vești mari pentru Dinamo! Suma uriașă virată de noii acționari în conturile clubului

Acționarii lui Dinamo au plătit o sumă uriașă pentru deblocarea interdicției la transferuri. Astfel, jucătorii aduși de Ovidiu Burcă în această vară vor fi disponibili pentru prima etapă, cu Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iulie 2023, 17:52
Data actualizarii: Vineri 14 Iulie 2023, 17:52

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, prin Red&White Management, au preluat clubul într-un moment delicat în sezonul trecut și au asigurat liniștea de care Dinamo avea nevoie în lupta pentru revenirea în Superligă.

Eugen Voicu anunță ce sumă au virat acționarii în conturile clubului

Cei doi au achitat datoriile urgente ale clubului și vor fi nevoiți să plătească o altă sumă uriașă până la finalul lunii august, care depășește 1,5 milioane de euro.

  • Steag Dinamo București

Eugen Voicu, acționarul majoritar al Red&White, spune că, până acum, acționarii au virat peste două milioane de euro în conturile clubului, pentru a acoperi datoriile care ”apăsau” pe umerii conducerii.

„Din păcate, sunt oameni care văd lucrurile dintr-o perspectivă greșită, dar este vorba despre peste două milioane de euro, 2,3 sau 2,4 (n.r. - milioane) pe care i-am investit în club de la intrarea noastră până acum. Cred că este totuși o sumă.

Depinde foarte mult despre evoluția planului nou de reorganizare. Va fi sau nu aprobat. Și atunci vom avea o ajustare foarte mare de buget. Mergem pe planul vechi până atunci”, a spus Eugen Voicu, pentru PRO TV.

VIDEO - Eugen Voicu anunță câți bani au băgat noii acționari la Dinamo

Dinamo, program ”de foc” în primele etape

În prima rundă, ”câinii” vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova, una dintre echipele ”cu pretenții” din Superligă. În a doua etapă, Dinamo va juca derby-ul cu FCSB, după care va urma partida cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României.

În etapa a șaptea, Dinamo va avea un nou derby, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, iar în etapa a opta se va deplasa în Giulești pentru un nou meci „de foc”, cu Rapid București.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!