Vlad Chiriches FCSB Mihai Stoica Superliga Vlad Chiricheș, fundașul lui FCSB / Foto: Sport Pictures

NEWS ALERT Veste teribilă pentru Vlad Chiricheș: "OUT 3-4 luni! Va renunța la salariul de la FCSB"

Vlad Chiricheș (34 de ani), fundașul lui FCSB, va lipsi o perioadă îndelungată de pe gazon după accidentarea suferită la finalul lunii august.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 19:50
Data actualizarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 19:52

Chiricheș a suferit o accidentare musculară la meciul cu UTA Arad (1-2), disputat pe 28 august, iar fundașul lui FCSB era anunțat refăcut în urmă cu aproximativ două săptămâni. Totuși, probleme stoperului sunt mai grave decât se credeau inițial, iar Chiricheș ar urma să fie operat din nou.

Vlad Chiricheș va fi operat în Finlanda și va lipsi 3-4 luni: "Renunță la salariu"

Mihai Stoica anunță că Vlad Chiricheș va merge la un specialist din Finlanda, unde sunt șanse mari ca fotbalistul să fie supus unei intervenții chirurgicale. Fundașul vicecampioanei ar urma să lipsească 3-4 luni de pe gazon, perioadă în care a decis să nu mai încaseze salariul de la FCSB - aproximativ 40.000 de euro lunar.

"Chiri va pleca marți împreună cu medicul nostru în Finlanda. Problema pe care o are a fost rezolvată la alți jucători, unii celebri, de către profesorul din Finlanda. Da, e o intervenție chirurgicală. Va fi un consult și în funcție de ce va decide profesorul... accidentarea e de o natură destul de gravă.

Nu e ce ne doream, dar sperăm să fie ăsta finalul. Sperăm să se refacă. Medicul s-a uitat pe RMN, dar e foarte important și consultul clinic în situații de genul ăsta. Probabil se va recurge la o intervenție. 3-4 luni (n.r - ar urma să fie pauza). Depinde de fiecare jucător.

Va fi o situație asemănătoare situației lui Redondo la Milan. El va renunța la bani. Rar se întâmplă așa ceva. Rar găsești jucători ca Vlad Chiricheș. Da, va renunța la salariu", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Întrebat dacă Chiricheș se gândește la retragere, Stoica a răspuns: "Nu ia în calcul că ăsta ar putea fi finalul. Ruptură musculară a mai avut. A avut tot felul de accidentări. Ideea e că vom aștepta mai mult decât ne-am fi dorit".

Oficialul de la FCSB exclude varianta ca echipa să transfere un alt fundaș central în fereastra de mercato din iarnă: "Nu. Eu nu cred că avem nevoie. Eu cred că suntem acoperiți. Ngezana, Dawa, Haruț, Lixandru plus Ovidiu Popescu, care a mai jucat acolo".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!